Widok

Europa jutra

http://pl.radiovaticana.va/m_articolo.asp?c=638505

ciekawe, co na to zwolennicy Ruchu Palikota?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
bokiem im wyjdzie to multi-kulti.
Ja na miejscu tych "postępowych" europejczyków dających wiele praw ludności napływowej poprosił bym o chociażby lekko symetryczne działanie np. budowa kościoła w Egipcie lub Arabii czy gdzie tam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ ds

Bardzo ciekawe i bulwersujące. Pozwolę sobie podać dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie bardzo rozumie, co w tym bulwersującego.
Taka a nie inna decyzja została podjęta demokratycznie, przez kolorową większosć w Radzie Miasta. Każdy, kto jest zwolennikiem demokracji winien temu przyklasnąc ;)

A z kolei - olbrzymi napływ kolorowych nierobów do Europy Zachodniej - to skutek polityki Państwa Opiekuńczego. Mając N dzieci nie trzeba pracować, bo dziięki socjalizmowi można z samych zasiłków żyć na całkiem przyzwoitym poziomie.

Gdyby nie było socjalizmu i każdy (bez wzgledu na kolor skóry czy wyznanie) musiałby tak samo zapier..lać na swoje utrzymanie - nie byłoby problemu "mniejszości", która staje się "większością".
Jedno nasze szczęście w nieszczęściu - że Polski nie stac na taki socjal i nie mamy tego problemu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry