Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Europak wątek zamknięty Szybko, dobrze, skutecznie. Miła obsługa polecam!
~Hnery
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 stycznia 2019

dla mnie OK wątek zamknięty To stacja dla tych co chcą naprawdę sprawdzić swój samochód, a nie tylko...
~ZZ
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 grudnia 2018

Gbur w obsłudze wątek zamknięty Przyjechałem na tą stacje od razu po jej otwarciu. Zrobiła na mnie pozytywne...
~Dawid
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2018

Opinia wątek zamknięty Szybko, sprawnie i na temat! Do tego jeszcze pycha kawa! Polecam zdecydowanie!
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lutego 2018

Rewelacja !! POLECAM :) wątek zamknięty Byłem dzisiaj pierwszy raz na tej stacji, ponieważ zasugerowałem się bardzo...
~Rafał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 września 2017

REWELACJA!!! REWELACJA!!! REWELACJA!!! wątek zamknięty Wzór!!! Tak to się robi, a dodatkowo tak się zyskuje stałych klientów!!!...
~TomekVW_Jetta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 lipca 2017

Joanna - opinia wątek zamknięty Super obsługa. W prezencie żeton na myjnię.
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

Najlepsza Stacja na jakiej byłem wątek zamknięty Najmilsza i najszybsza obsługa z jaką się dotychczas spotkałem na stacji...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 października 2016

super wątek zamknięty przyjechalam, panowie wstawili samochod do hali, zrobili badania, w...
~emi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 października 2016

Toyota wątek zamknięty Polecam, usługa wykonana szybko, pełna profeska. Z pewnością za rok tutaj wrócę.
~Kuba
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2016

Stacja z prawdziwego zdarzenia wątek zamknięty Polecam... bo sprawnie, rzeczowo, tanio, sympatycznie, uzupelniona zostala...
~Barbara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 października 2016

Honda CRV wątek zamknięty Bardzo profesjonalna stacja kontroli pojazdów. Miła i fachowa obsługa....
~Janusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 października 2016

profesjonalnie i solidnie wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu.
~jarek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 października 2016

Volvo v70 wątek zamknięty Szybko i sprawnie, bez zbędnego czekania w nieskończoność. Miła i...
~Volvo v70
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2016

Polecam ***** wątek zamknięty Bardzo polecam tą stację. Nowy, czysty i pachnący obiekt na wysokim poziomie,...
~Bartek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2016

Profesjonalnie:) wątek zamknięty Potrzebowaliśmy przeglądu w ostatnim momencie, będąc w długiej trasie....
~Ala Huzarska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2016

Magdalena Lis - opinia wątek zamknięty Bardzo fachową obsługą . Polecam z korzystania.
~Magdalena Lis
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2016

Polecam! wątek zamknięty Szybko, sprawnie, bez czekania w nieskończoność i przede wszystkim miła i...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 września 2016

Passat B6 wątek zamknięty Bardzo polecam, szybko sprawnie i na temat. Przy okazji znaleźli niewielką...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

vw wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa klienta Bardzo ładnie urządza stacja, pyszna...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry