Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Salon warty uwagi. wątek zamknięty Gorąco polecam. Odwiedzilam wiele salonów w całym trójmieście i w żadnym...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 lipca 2010

Salon na 6! wątek zamknięty Dziewczyny! W salonie Evinion znajdziecie naprawdę piękne i niespotykane...
~OT
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 marca 2010

Mało jest takich przyjemnych miejsc jak to ... :) wątek zamknięty Z wielką przyjemnością wraca się do miejsc, w których się tak wyjątkowo...
~Hania
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 stycznia 2010

tak sobie wątek zamknięty nie wiem czym się tam zachwycać.normalnie a do tego wcale nie tak...
~dorota
-

dodano: 26 listopada 2009

Najpiekniejsze suknie jakie w życiu widziałam wątek zamknięty Zanim trafiłam do salonu "Evinion" byłam w wielu innych miejscach ale ten...
~Dorota
-

dodano: 24 października 2009

SUPER SALON wątek zamknięty Po dzisejszej wizycie możemy wypowiedzieć się w samych superlatywach. 1) na...
~POBRASITA
-

dodano: 23 października 2009

WSPANIAŁA OBSŁUGA wątek zamknięty Salon od niedawna otwarty przemila, konkretna obsługa.Sukienki bardzo ładne i...
~ania
-

dodano: 20 października 2009

Agata - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim Paniom! Przemiła obsługa, duży wybór i szybka realizacja....
~Agata
-

dodano: 30 września 2009

Gorąco polecam wątek zamknięty Myślałam, że poszukiwania sukni ślubnej to będzie jakaś udręka. Oglądałam...
~Agnieszka
-

dodano: 25 czerwca 2009

cos innego w 3miescie wątek zamknięty Pozytywy: - piękne nowe, suknie, ciekawe fasony - w tygodniu pracuje do 17,...
~Magda
-

dodano: 23 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry