Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lidka W. już W.-B. - ocena Ewa to cudowna osoba, wkładająca całe serce w to co robi dobiera suknie do...
~Lidka W. już W.-B.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 lutego 2026

Karolina - ocena Polecam serdecznie przesympatyczna Panią Ewę i przepiękne sukienki, które...
~Karolina
-

dodano: 8 lutego 2026

Arleta - ocena Polecam z całego serca Salon Ewy !!! Projekty Ewy są przepiękne i dopasowane...
~Arleta
-

a - ocena Suknia przepiekna wygodna i bardzo dobrej jakości, Pani Ewa bardzo pomocna i...
~a
-

Magda K - ocena Suknie wieczorowe Ewy zrobiły na mnie ogromne wrażenie są pełne klasy,...
~Magda K
-

Karolina - ocena Serdecznie polecam każdej przyszłej Pannie Młodej ten salon sukien ślubnych!...
~Karolina
-

dodano: 7 lutego 2026

Izabella - ocena Piękne dzieła, cudowna atmosfera i suknie szyte z pasją! Suknia ślubna od Ewa...
~Izabella
-

Sandra - ocena Pozdrawiam z całego serca, to była wspaniała współpraca przy mojej wymarzonej...
~Sandra
-

Paulina - ocena Miałam przyjemność szyć u tej niesamowitej osoby sukienkę wieczorową, dawno...
~Paulina
-

Alicja - ocena Serdecznie polecam salon Sukien Ślubnych Butterfly ️ pani Ewa spelnia marzenia
~Alicja
-

Marylka - ocena Polecam z całego serca tu sie szyję cuda I pani mloda wychidzi zachwycona...
~Marylka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 września 2024

Mariola - ocena Polecam salon z całego serca Pani Ewa jest poprostu urocza i pani mloda czuje...
~Mariola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 września 2024

Kasia - ocena Chciałam z całego serduszka polecić salon Ewy ! Dziewczyny uszyły dla mnie...
~Kasia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 lipca 2024

Patrycja - ocena Zamawiałam sukienkę w salonie butterfly i jestem zachwycona Sukienka szyta...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 czerwca 2024

Patka - ocena Witam wszystkich! Chciałabym podzielic sie swoimi odczuciami o sukni i...
~Patka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 czerwca 2024

Aga - ocena wątek zamknięty Cudowna atmosfera piękne doradztwo i śliczne suknie Polecam.
~Aga
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 25 listopada 2023

Anna Gabriel - opinia wątek zamknięty Wspaniałe miejsce na mapie salonów sukien ślubnych w Trójmieście. Gwarancja...
~Anna Gabriel
-

dodano: 2 lipca 2023

Marlena - opinia wątek zamknięty Z prac Ewy korzystamy od kilku lat, jej dzieł nie mogło zabraknąć także na...
~Marlena
-

dodano: 27 czerwca 2023

Karolina - opinia wątek zamknięty Ewa ma serce do szycia. Jej projekty są zawsze wyjątkowe. Zdecydowanie warto!
~Karolina
-

dodano: 26 czerwca 2023

Monika - opinia wątek zamknięty Duży profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta. Szczerość i jak to...
~Monika
-

dodano: 26 czerwca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry