Widok
Ewa Magryta - opinia
Uczęszczałam na taniec brzucha do Faridy, zajęcia prowadzone niesamowicie...widać pasje zajęć odbijającą się na klientach w La Pasion..
A jak to się zaczęło ? Pewnego nudnego zimowego poranka w telewizji poleciał film pt Marzenia Loly...
Wstałam z kanapy...stanęłam przed lustrem i zaczęłam naśladować główną bohaterkę...na tym się nie skończyło...
Weszłam szybko w google i wpisałam " NAJLEPSZA SZKOŁA TAŃCA BRZUCHA GDAŃSK "
Zauroczyłam się w tym tańcu, ba nie tylko ja ;) nieraz znajomi prosili mnie o mały pokaz ;) a najbardziej spodobało się to mojemu narzeczonemu ;D
zimowy brzuszek zniknął, a zauroczenie wciąż trwa...i chetnie do Was wrócę LA PASION... ;)))
A jak to się zaczęło ? Pewnego nudnego zimowego poranka w telewizji poleciał film pt Marzenia Loly...
Wstałam z kanapy...stanęłam przed lustrem i zaczęłam naśladować główną bohaterkę...na tym się nie skończyło...
Weszłam szybko w google i wpisałam " NAJLEPSZA SZKOŁA TAŃCA BRZUCHA GDAŃSK "
Zauroczyłam się w tym tańcu, ba nie tylko ja ;) nieraz znajomi prosili mnie o mały pokaz ;) a najbardziej spodobało się to mojemu narzeczonemu ;D
zimowy brzuszek zniknął, a zauroczenie wciąż trwa...i chetnie do Was wrócę LA PASION... ;)))
Moja ocena
Studio Tańca La Pasion
kategoria: Kursy tańca
oferta: 6
poziom nauczania: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6