Widok

Ewa Szerszeń, rehabilitacja opinie

Ewa Szerszeń - ktoś był u tej Pani na rehsbilitacji i może dać mi jakies opinie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta Pani przyjmuje w Fizjostacji i ja tam bylam u innego specjalisty i bardzo polecam, ale moze ktos wypowie sie co do tej pani :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak, ja! Po moim tańcu na lodzie skończyłam z blachą w nadgarstku, nie chcialam czekać na nfz więc poszłam do tej Pani na rehabilitację do Fizjostacji gdzie przyjmuje, Bardzo polecam. Wróciłam do pełnej sprawności :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Coż Pani lub Panno Szerszeń z Fizjostac.....szkoda pisać ale jako spec. informatyki wiem że wasze usunięte konto oraz MartynaKal i jowerra to ta sama osoba. Zadaje pytanie o rehabilitacje a potem odpowiada 2 razy. Żenada do potęgi trzeciej bo to 3 konta ta sama osoba i jeszcze pisze ....to ja.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry