Widok

Ewa - ocena

Prestige Lingua - Grażny Temat dostępny też na forum:
Jestem bardzo rozczarowana postawą tej szkoły językowej. Zapisałam córkę na półkolonie zaplanowane na 06.07, jednak w piątek 03.07 o godz. 17:30 otrzymałam informację, że zajęcia się nie odbędą. Tak późne odwołanie sprawiło, że nie miałam już realnej możliwości zorganizowania dziecku alternatywnej opieki.

Rozumiem, że mogą wystąpić różne okoliczności, takie jak niewystarczająca liczba uczestników, jednak informowanie o odwołaniu na ostatnią chwilę świadczy o braku odpowiedzialności i szacunku wobec klientów. W mojej opinii organizator powinien w takiej sytuacji wziąć na siebie konsekwencje organizacyjne, zamiast przerzucać je na rodziców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Ewo, ma Pani rację. Decyzja o odwołaniu była moja, informacja dotarła do Pani zdecydowanie za późno i za to przeprosiłam Panią osobiście. Wpłatę zwróciłam w całości tego samego dnia. Wyciągnęłam z tej sytuacji wniosek: od teraz przy zapisie na półkolonie podajemy minimalną liczebność grupy i datę, do której zapada ostateczna decyzja o starcie turnusu. Rodzice dzieci zapisanych na trwające zapisy otrzymali te informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry