Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Bardzo mi się podoba przyjazna atmosfera jaka panuje w tej szkole, bo stanowi...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 41 minut temu

dodano: 23 sierpnia 2025

Aga - ocena nowy temat Razem z mamą uczęszczamy na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jesteśmy...
~Aga
1

ostatnia odp. 4 godziny temu

Danuta - ocena nowy temat Uczę się hiszpańskiego w Viva la Vida już od dłuższego czasu i jestem bardzo...
~Danuta
1

ostatnia odp. 5 godzin temu

Elzbieta Kamińska - ocena nowy temat Przyjazna atmosfera, małe grupy, profesjonalni lektorzy i forma prowadzenia...
~Elzbieta Kamińska
1

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 22 sierpnia 2025

Anna - ocena nowy temat Moje dziecko bardzo lubi zajęcia w Viva la vida wraca do domu uśmiechnięte i...
~Anna
1

Agnieszka - ocena nowy temat Profesjonalna szkoła z mega podejściem do człowieka i lekcji. Mając tylko...
~Agnieszka
1

Mariusz - ocena nowy temat uczestniczy w zajęciach dziecko lat 8. zajęcia są kreatywne i wciągające...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Dori - ocena nowy temat Wspaniale przygotowane zajęcia, w ciekawy i nieoczywisty sposób przekazana...
~Dori
1

Ewa Piotrowska - ocena nowy temat Cudowna,przyjazna szkoła dla dzieci i dorosłych,lektorzy...
~Ewa Piotrowska
1

dodano: 28 lipca 2025

Natalią S. - ocena nowy temat Dwa lata temu rozpoczęliśmy naszą przygodę z językiem hiszpańskim w szkółce...
~Natalią S.
1

Dorota - ocena nowy temat Córki w wieku 4 lat zaczęły swoją przygodę z językiem hiszpańskim w szkole...
~Dorota
1

Agata - ocena nowy temat To już mój kolejny rok z Viva la vida i moja opinia pozostaje bez zmian jest...
~Agata
1

dodano: 21 lipca 2025

Aga - ocena nowy temat Nauka z Alejandro w La mancha to naprawdę super produktywne zetknięcie z...
~Aga
-

Anna - ocena nowy temat Polecam tą szkołę, córka uczyła się w małej grupie, a teraz kontynuuje naukę...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 sierpnia 2025

Marta - ocena nowy temat Pani Agnieszka sprawia bardzo przyjazną atmosferę w czasie zajęć...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 sierpnia 2025

Rodzic ucznia - ocena nowy temat Mój syn po kilku nieudanych próbach w innych szkołach językowych w końcu...
~Rodzic ucznia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 17 sierpnia 2025

Nadia - ocena nowy temat Przez ponad pół roku miałam indywidualne zajęcia, bardzo dobrze prowadzone...
~Nadia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 sierpnia 2025

Tymek - ocena La Mancha to super szkoła językowa. Bardzo fajni lektorzy i różni, bo polscy...
~Tymek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 sierpnia 2025

Małgorzata - ocena Szkoła jest wspaniała :)
~Małgorzata
-

DM - ocena W La Manchy - nie tylko hiszpański:) Nauka portugalskiego w kameralnym...
~DM
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3653

2899

wątków

do góry