Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kaia - ocena nowy temat Z całego serca polecam szkołę językową pani Karoliny! Dzięki jej...
~Kaia
1

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Beata - ocena Po 25 latach przerwy zdecydowałam sie powrócić do kontynuowania nauki...
~Beata
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 kwietnia 2025

Lucyna S. - ocena Bardzo fajna szkoła językowa! Moja córka uwielbia zajęcia z Panią Olgą. Polecam!
~Lucyna S.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 kwietnia 2025

Arek - ocena Właśnie zakończyłem prawie roczny kurs języka angielskiego w Talkersi i nie...
~Arek
1

dodano: 27 marca 2025

Gośka - ocena Lekcje z Krzyśkiem to sama przyjemność, nauka języka angielskiego...
~Gośka
1

dodano: 6 kwietnia 2025

Wiktoria - ocena Zapisałam się na angielski, by odświeżyć to co już poniekąd znane i nauczyć...
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Monika - ocena nie polecam!!!! Bezduszna firma, która tylko czeka aż podpiszecie z nimi...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 marca 2025

Julia - ocena Nie mam zastrzeżeń co do szkoły. Wszystko jasne i klarowne, warunki i cennik....
~Julia
-

dodano: 14 marca 2025

kursant - ocena zdecydowanie nie polecam, szkoła nastawiona na kasę, traktują kursantów jak...
~kursant
-

dodano: 14 marca 2025

Karolina - ocena Zabawa i nauka w jednym czego chcieć więcej :)
~Karolina
-

dodano: 27 lutego 2025

Karolina - ocena Świetne miejsce do nauki, przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście do...
~Karolina
-

dodano: 27 lutego 2025

Mama Szymona - ocena Gorąco polecam lekcje języka hiszpańskiego u Olgi! Moje dziecko uczęszczało...
~Mama Szymona
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 lutego 2025

Anna Miklaszewska - ocena Bardzo lubię chodzić tam na lekcje języka angielskiego. W firmie panuje...
~Anna Miklaszewska
1

dodano: 31 stycznia 2025

Justyna - ocena Polecam każdemu, kto szuka indywidualnego podejścia, ciekawych zajęć i...
~Justyna
1

dodano: 5 lutego 2025

JOLA - ocena Moja córka chodzi już 3rok i jestem bardzo zadowolona że nie boi się...
~JOLA
1

dodano: 1 lutego 2025

K.Posadzy - ocena 12 letnia córka korzysta już drugi rok z nauki języka angielskiego. Widzimy...
~K.Posadzy
1

dodano: 8 lutego 2025

mama - ocena Córka chodzi na zajęcia od września i jest zadowolona. Zajęcia są ciekawe,...
~mama
1

dodano: 8 lutego 2025

Hanna - ocena Szczerze polecam, oceny dziecka znacznie się poprawiły odkąd uczęszcza na...
~Hanna
1

dodano: 12 lutego 2025

Anna - ocena Super szkoła, polecam!!!
~Anna
1

Kamila - ocena Córka (5 lat) uczęszcza na zajęcia Teddy Eddie już drugi rok, w przyszłym...
~Kamila
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3609

2863

wątków

do góry