Widok
Ewa z Gdyni - opinia
Wyobraźcie sobie jest piątek późnym wieczorem wracam do domu, gdy z łazienki z pod zabudowy typu "Geberit" usłyszałam syczenie wody. Pobiegłam włączyć zawór zamykający dopływ wody do mieszkania. I tak już zalałam sąsiadów. Sobota, weekend piękna letnia pogoda za oknem i po tym jak bez skutkutecznie wydzwaniałam po otrzymanych od znajomych, numerach zaprzyjaźnionych hydraulików, zadzwoniłam pod nr "Hydropogotowia". Po krótkim wywiadzie Pan Krzysztof przyjechał do Gdyni w niespełna godzinę. Nie było łatwo, trzeba było wykuć dziurę w kaflach. Miejsce wykucia Pan określił bezbłędnie, dzięki czemu wymienić będę musiała 1 kafel. Fachowość i kultura osobista Pana Krzysztofa jest jest doprawdy na wysokim poziomie. Po 2 godz. pracy, pęknięty wężyk został zastąpiony elastyczną rurką pcv do wody i już mam spowrotem czynną toaletę A uwierzcie nie było łatwego podejścia do zaworu. Miałam obawy jaką usługę otrzymam dzwoniąc tak pod nieznany sobie nr, ale jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam usługi tej firmy. Ewa z Gdyni