Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dorota - ocena nowy temat W piątek rano w dwie godziny po telefonie Pan przyjechał do usterki, a bałam...
~Dorota
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 września 2023

Ewa z Gdyni - opinia Wyobraźcie sobie jest piątek późnym wieczorem wracam do domu, gdy z łazienki...
~Ewa z Gdyni
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 września 2023

Mieszkaniec ze Św. Wojciecha - opinia Bardzo profesjonalna firma! Po odebraniu telefonu dojazd w pół godziny i...
~Mieszkaniec ze Św. Wojciecha
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 15 maja 2023

Jan - opinia Gorąco polecam. Jedyna firma, która miała siły przerobowe na ten sam dzień....
~Jan
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 6 lutego 2023

Rogal - opinia Zawodowiec w każdym calu, prawdopodobnie najlepszy hydraulik, z jakim miałem...
~Rogal
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 18 stycznia 2023

Jolanta - opinia Problem z cieknącym grzejnikiem łazienkowym, czekałam 1 dzień, Pan hydraulik...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 28 grudnia 2022

Janka - opinia Wiedza, profesjonalizm i "dostępność" na 6. Wystarczyło zdjęcie "awarii",...
~Janka
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 16 listopada 2022

Jakub - opinia Problem naprawiony błyskawicznie. Profesjonalne podejście i wiedza. Polecam z...
~Jakub
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 31 października 2022

dział techniczny tramad gdańsk sp. z o.o. - opinia Jako przedstawiciel Działu Technicznego, dużej firmy z branży wynajmu...
~dział techniczny tramad gdańsk s
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 czerwca 2022

Wojciech - opinia Hydropogotowie pomogło w konsultacji w weekend z zatkanym pionem w bloku....
~Wojciech
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 kwietnia 2022

Łukasz - opinia Polecam usługi Pana Krzysztofa. Problemem była rozszczelniona kanaliza po...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 lutego 2022

JS - opinia Zgodnie z oczekiwaniami robota wykonana jak trzeba.
~JS
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 grudnia 2021

Anna - opinia wątek zamknięty Bardzo kulturalna obsługa, profesjonalnie, sympatycznie.
~Anna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 października 2021

Krystian Gdynia - opinia wątek zamknięty Pan przyjechal punktualnie. Z mojej strony zaszło nieporozumienie i nie do...
~Krystian Gdynia
-

dodano: 30 września 2021

Paweł - opinia wątek zamknięty Świetne podejście do klienta , szybka usługa o każdej porze dnia i nocy....
~Paweł
-

dodano: 30 września 2021

Joanna - opinia wątek zamknięty Profesjonalizm w każdym calu. Szybki kontakt i naprawa; P. Krzysztof - godny...
~Joanna
-

dodano: 12 września 2021

Marek - opinia wątek zamknięty Fachowa, szybka usługa odetkania zapchanej rury odpływowej w kuchni,...
~Marek
-

dodano: 31 sierpnia 2021

Mariusz - opinia wątek zamknięty Świetny, terminowy fachowiec. Bardzo polecam.
~Mariusz
-

dodano: 30 sierpnia 2021

Karola - opinia wątek zamknięty Jak dla mnie Hydraulik na medal. Zna się na tym co robi i potrafi dobrze...
~Karola
-

dodano: 19 sierpnia 2021

Michał - opinia wątek zamknięty Hydraulik klasy premium. Zwykły "specjalista" gdy zobaczył problem z...
~Michał
-

dodano: 2 lipca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry