Widok
Ewelina - opinia
Z czystym sumieniem polecam Panią Edytę Jakimiak! Jest to odpowiednia osoba na odpowienim miejscu. Współpraca z P.Edytą to czysta przyjemność. P.Edyta jest przede wszystkim człowkiem, swoją prace traktuje jako pasuje i spełnia sie w niej, co jest odczuwalne dla klienta. Pani Edyta podchodzi z pełnym zaangażowaniem do współpracy. Przechodzi z klientem najcięższe sytuacje, jest z nim od samego początku do samego końca, aż do załatwienia najmniejszych spraw, w szczególności liczyła się dla mnie pomoc w różnych urzędach, również Pani Edyta byla przy mnie, wszystko wyjaśniała a często sama załatwiała. Przede wszystkim dla Pani Edyty nie ma rzeczy niemożliwych. Zna się tak samo doskonale, jak na nieruchomościach również na kwestiach prawnych czy finansowych. Ważne również dla mnie było ograniczenie kosztów związanych np. z notariuszem. Pani Edyta potrafi znaleźć wielu specjalistów w rozsądnej cenie, a są to sami profesjonaliści. Pani Edyta przeprowadziła mnie od A do Z, nie musiałam martwić się o nic, w przeciągu kilku tygodni kupilam mieszkanie swoich marzeń, pomimo ogarniczonego budżetu, znalazła dla mnie perełkę na rynku! Pani Edyta na każdym etapie jest razem z klientem! Polecam :)
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6