Widok
ExKlient - opinia
Klimat oceniam na 1 ale to TYLKO za sprawą właściela który nie szanuje ani dosrosłych klinetów, ani małych dzieci, nikogo prócz siebie. Kpi z klienta, żartować można tylko jemu, opoawiada niestworzone historie, kilkakrotnie mowi o REGULAMINIE - którego SAM nie przesterzega spóżniając sie na zajęcia! Mam 33 lata i chyba w życiu nikt mnie tak nie potraktował - nawet zacny nauczyciel dający mi reprymendę w wieku nastoletnim, a jestem osobą lubiana i pogodna. Z pierwszego spotkania wyszłam struta - ten człowiek wyssał ze mnie całą energie na ten dzień.
Pomijam fakt ze w 21 wieku, w dobie internetu trzeba poginać osobiście wykupić zajęcia jak za starych, dobrych czasów naszych MAM
Sam prowadzący zajęcia SUPER! Ale co z tego skoro wszedzie trafic można na takich ludzi natomiast spotkania z włąścicielem to smutek - smutek że na świecie istnieje taki smutny i wredny człowiek.
Pomijam fakt ze w 21 wieku, w dobie internetu trzeba poginać osobiście wykupić zajęcia jak za starych, dobrych czasów naszych MAM
Sam prowadzący zajęcia SUPER! Ale co z tego skoro wszedzie trafic można na takich ludzi natomiast spotkania z włąścicielem to smutek - smutek że na świecie istnieje taki smutny i wredny człowiek.
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Nauka pływania
poziom nauczania: 5
klimat: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.5
* maksymalna ocena 6