Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wina właściciela nie pracowników wątek zamknięty Salon faktycznie wieje komuną. Wystrój, sprzęt, kosmetyki, których się tam...
~GP
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2012

SALON PORAŻKA wątek zamknięty Dołączam się do poprzednich opinie. Dodam że lakier z paznokci schodzi po...
~Justyna
7

dodano: 12 sierpnia 2012

Porażka!!!! wątek zamknięty Podpisuję się pod poprzednimi opiniami. "Salon" porażka!! Widać, że reklamuje...
~niezadowolona
1

dodano: 14 listopada 2012

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Skorzystałam z usług studia extravagance a raczej studia nędzy i...
~Angelika78
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 czerwca 2012

Extravagance wątek zamknięty masakra, z gabinetem niema to nic wspólnego nie mówiąc już o salonie. Fryzjer...
maziwa73
-

dodano: 7 czerwca 2012

farbowanie+strzyzenie, z grupera wątek zamknięty A ja wczoraj bylam wlasnie z grupera, na farbowaniu i strzyzeniu i jestem...
~ruda
-

dodano: 30 maja 2012

BARDZO POLECAM!!! wątek zamknięty SUPER WYSTROJ, SYMPATYCZNA OBSLUGA, PRZYSTEPNE CENY I USLUGI REALIZOWANE NA...
~MARTA
2

dodano: 7 maja 2011

nie polecam wątek zamknięty salon kiepskiej jakości, zimno, brudno... Chłopiec, który jest fryzjerem...
~klient
1

dodano: 30 stycznia 2012

Tragedia! wątek zamknięty Ta działalność nie powinna się nazywać mianem Studia! Lekceważenie klienta,...
~niezadowolona
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 października 2011

Zadowolona - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługb fryzjerskich. Wszystkim serdecznie polecam:)
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry