Widok
Chyba kierowniczka lub brygadzista się odezwał ,najgorsza firma w całym kraju chyba nie wiesz co piszesz wpisz w wyszukiwarkę Impel praca nic nie warta oto link http://cia.media.pl/impel_praca_niczego_nie_warta
To wszystko nalezy do Impel- Wroclaw, firma miliardera, nalezy je zbojkotowac, ale musza to zrobic ci co pozwalaja im wygrac przetargi. Potworzyli firmy zalezne a sam impel tylko bierze kase i powieksza przychod ograniczajac koszty bezposrednie i posrednie zwlaszcza stawki. Podobno taki wielki darczynca tylko nie ze swojej pracy.
powiem ci tak nie wiem czy pracujesz czy pracowalas tam Clean-Eco 2000 to firma bardzo fajna robisz tak jak chcesz byle miec zrobione ja osobiscie pracowale na nocnych zmianach ale nie narzeklem ie szefostwo fajne pani magda z galerii baltyckiej okej jest ale sebastian wyzyskuje z ludzi strasznie wyplacaja 10 kazdego miesiaca a na reke wyplacaja dnia 10 kazdego miesiaca badz 11 z rana w pracy do (CE 2000) nie mam zastrzezen ale w Ever Grupa nie odbieraja tel i wgl (szkoda slow)