Widok

Firmy sprzatajace w trojmiescie...

Prosze o podawanie uczciwych i nie uczciwych firm sprzatajacych...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam uczciwa firme zwana ''the cleaners'' wszystko zrobione jak trzeba, naprawde nie maialem zastrzezen.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
ja natomiast NIE POLECAM clean serwis- oszuści jednym slowem
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
IMPEL-to dopiero wyzysk i oszustwo!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6
zgadzam sie impel to najpodlejsza firma upokarza pracownikow na rozne sposoby ze slownymi wyzwiskami wlacznie i potraobciac wyplate lub nie wyplacic wcale
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja slyszalalm od osób pracujacych w jantarze, ze szefowa była średnia , nie wszytsko kupowała, co sie konczylo i panie otrzymywaly wplyw na konto, bezimienny.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy nikt nie pracowal lub nie pracuje w zadnych firmach sprzatajacych? Chodzi mi glownie o firmy AMSTI , CLEAN SERV. , CLEAN ECO , CLEAN SERVIS...Czy ktos moze zna te firmy?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy nikt nic nie wie o tych firmach?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracowałam w MMserwis z Gdyni, i muszę powiedziec że nawet byłam zadowolona bo pieniążki zawsze były na czas no trochę mało no ale zawsze coś. Ale tak w ogóle to nie mogę złego słowa powiedzieć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja mam inne pytanie,
-jak wyglada dokładnie taka praca w firmie sprzątajacej, tzn gdzie się sprzata i jak jest to kontrolowane?
- po drugie jak dostać się np. do sprzątania klatek schodowych na osiedlach, czy to sa jakieś przetargi czy składa się zwyczajnie oferty?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam tą firmę sprzątającą EKOSPRING, brak podstawowych środków czystości do sprzątania zimna woda i stary mop tym ta firma dysponuje , ciągła nagonka szybko szybciej itp... , przerwa 10 minut - zjeść i zasuwać , szef niekompetentny , umowy zlecenie fikcyjne . Odradzam wszystkim tą firmę szkoda nerwów i sił . Nie mają strony internetowej bo nie jest ich stać na jej utrzymanie .
Panie Pawle jeżeli Pan to kiedyś przeczyta to proszę czasami mieć więcej szacunku do ludzi , nie jesteśmy zwierzętami ... Przerwa powinna być 30 minutowa a nie 10 , ludzie uciekają od Pana bo nie potrafi Pan zapewnić im przyzwoitych warunków pracy, czasami wystarczy słowo proszę albo dziękuję , szczera rozmowa a nie unikanie nas jako pracowników .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/UWAGA-NA-FIRME-HOMBRE-t258962,1,33.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapytanie ofertowe rozsyłane bywa po firmach przez wspólnoty lub administratora.Ale to tylko jeden ze sposobów.
Kontrolą na klatkach są lokatorzy.Dzwonią z pretensjami lub nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie te firmy maja niske stawki- tyle im placa (kiedys probowalam zalozyc wlasna).

wiekszosc pracownikow tych firm nie wie, czy pracuje w clea bud, clean eco czy ktoryms z clean serv lub serwisow.
wiem z doswiadczenia ze wszystkie sie predzej czy pozniej rozliczaja... duzo firm sprzatajacych sama zaklada tu watki i psioczy na konkurencje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A znacie Cleanex Zc taka firme ?
ja znalazłem firmę do siebie w panoramie firm, bo tam było ponad 150 ogłoszeń i mogłem porównać opinie o nich i dopiero wybrać, bez duzego ryzyka, ze będę niezadowolony. Nie dość że na pfce są opinie pod ogłoszeniami, to zawsze można jeszcze faworytów sprawdzic na forach miejscowych ;) i wtedy wybrać tych najlepszych wg nas.
Masterclean - bardzo dobra firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
KLAAR Karol Pawłowicz Gdynia . Zdecydowanie nie polecam !!!. Nie otrzymacie wynagrodzenia w ogóle lub 1/10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
IMPEL - bardzo dobra firma sprzątająca w szpitalu zakaźnym w Gdańsku . Czysto zawszę sprzątane na czas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 30
Impel najgorsza firma jaka może być nie polecam
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

do góry