Widok

FOTELIK DO KĄPIELI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w tytule nie chodzi mi o foczkę !
potrzebuje siedzisko na rehabilitacje w wirówkach poprostu bardzo bola mnie rece gdy trzymam Polcie i nie mam jak ja zajac w ciagu tych 20 minut bo 3 mi jeszcze nie wyrosła bede wdzieczna za propozycje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak chcesz oddam za darmo odbiór z osowej lub zaspy takie jak w linku:
http://www.toys.ie/SWIVEL-BATH-SEAT-!A01216-prod.aspx
pozdrawiam asia
jeśli autorka wątku nie weźmie to ja chętnie przygarnę...szukaliśmy dla synka ale nowe są dość drogie :(
o właśnie o takie mi chodzi a czy istniałaby możliwośc wysyłki oczyiście najpierw wyśle pieniązki bo z Gdyni nieco mi daleko jeśli tak to poprosze o nr konta na który wpłace pozdrawiam
ooo chyba że w weekend by Pani pasowało to mąż będzie na zaspie tyle że po południu a dzień może dostosować Pozdrawiam Ola
ja mam również identyczne, sprzedam za 25 zł
a mogę prosić o zdjęcia na ciacho@ny.pl
Fotelik sprawdził się idealnie :)
Pola była zachwycona a mi było wygodnie

nawet przyszła Pani z góry i robiła zdjęcia zeby zawnioskować zakup takich na stałe :) więc możliwe ze za jakiś czas nie będę musiała wozić go ze sobą
Sama się dziwie dlaczeg nikt wczesniej o to nie zadbał wkońcu na witominie z rehabilitacji wirowej i kąpieli wodych kożysta bardzo duzo niemowląt i dzieci
no cóż mam nadzieje ze góra się przychyli :) i to ni tylko o foteliki ale też ododatkowe ogrzewanie i podkłady jednorazowe :)
no nic jeszcze raz dziękujemy
a mu nadal szukamy :(
do góry