Widok

FOTELIK ROWEROWY WEERIDE KANGAROO LTD DELUXE - opinie (kupię)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam

Czy ktoś z Was używa w/w fotelika dla dziecka?
Z góry dziękuję za opinie. Na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Może ktoś ma ten fotelik na sprzedaż?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie montuj tego typu fotelika do roweru z amortyzatorami.
Przewożenie dziecka w ten sposób w Gdańsku to igranie z losem niestety.
Pamietaj też że w wypadku gdy chcesz przewozić dziecko warto wymienić minimum tylny hamulec na pewny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki. Może ktoś jeszcze się wypowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Decathlonie jest jeszcze promocja na Hamax Siesta - 249zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trochę "na baczność" siedzi dziecko w tym Kangaroo. Drzemka na tym stole mnie nie przekonuje ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja chciałam go kupić, ale po rozmowie z kilkoma osobami w różnych punkach rowerowych zrezygnowałam. Każdy mówił mi, że dziecko jest w nich mniej bezpieczne niż w tylnych. jednak kupilam Hamax Siesta. i jestem zadowolona, maly zawsze w nim zasnie jak mamy dluzsza wycieczke.
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
my mamy i młody zadowolony! ja czuję się bardziej komfortowo bo mam swego wiercipiętę pod kontrolą.
wiem o co konkretnie mnie pyta więc mogę mogę mu odpowiadać..wycieczki rowerowe są naprawdę super..Młody na tyle je polubił że wyciaga kask i pokazuje że chce na rower :)
O! To super :-)
Zachęcająca opinia :-) Dzięki

Patysiak, a w jakim wieku i jakich rozmiarów jest Twój Synek? Bo te foteliki nie są chyba zbyt duże?

A może można Was spotkać w Gd? I obejrzeć sobie fotel z bliska lub nawet przymierzyć synka "zainteresowanego tematem"?
jestem z Gdyni tu "podróżujemy" :) jak coś to zapraszam i można obejrzeć i przymierzyć :)
Młody w tej chwili ma 17 mc, a jeździmy już 2 mc.
Ma 82 cm i 11,3 kg :)
image
fachowiec w sklepie rowerowym odradzał foteliki na "przód" roweru. nie są tak bezpieczne jak te tylne
Monika, jak chcesz się przymierzyć do Siesty, zapraszam na Przymorze.

Mój synek (2l) był spanikowany jak go pierwszy raz wsadziłam, a już po pierwszej przejazdzce uwielbia jezdzić. Jak na chwilę zsiadamy z roweru, to klepie w siodełko, ze mamy szybko wsiadać, czasu nie tracić i jechać dalej ;]
co fachowiec to inna opinia - w zależności na czym większy zysk ze sprzedaży :)

ja kierowałam się głównie moimi odczuciami - jestem spokojniejsza mając Młodego z przodu. Bałabym się sama jeździć z Młodym z tyłu.
image
Dzięki za wszystkie opinie.

Patysiak...mój Maciek jest nieco większy - 85 cm i 12,7...Obawiam się, że ten fotelik starczy nam tylko na bieżący sezon...Chętnie bym się przymierzyła, ale nie wiem, kiedy będę w Gdyni...

Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi jesteśmy zdecydowani na fotelik przedni.
jakby co to zapraszam :)
image
kurka ale macie tłuste dzieci
Fachowiec ---- a jakie ma doświadczenie ?? A może nie ma takich fotelików i chce sprzedać to co jest w sklepie ??

Witam
Fachowiec zawsze doradzi produkt który ma w sklepie - widocznie przednich fotelików nie posiadał to po co ma przekonywać o produkcie którego nawet nie zna
Fotelik Weerida jest świetny!!!
Dziecko siedzi pomiędzy ramionami rodzica - więc czuje się swobodnie. Fotelik jest uznawany za jeden z najbezpieczniejszych fotelikó rowerowych dla dzieci.
Dziecko widzi wszystko z przodu, nie ma problemu z opadającą do tyłu główka gdy dziecko zaśnie. Dodatkowo umiejscowienie ciężaru po środku roweru nie utrudnia jazdy jak w przypadku fotelików montowanych z tyłu. Ogólnie bardzo polecam ten fotelik miałem wiele obiekcji które minęły po pierwszej jeździe.
Jak chcesz się przymierzyć do fotelika to zarówno fotelik WeeRide jak i Hamax siesta możesz go wypożyczyć na Osowej w wypożyczalni Itinere tel. 537-33-66-35 http://itinere.pl/kategoria/237/akcesoria-rowerowe.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam. Zdecydowanie polecam. Synek jest zachwycony. Rodzice również :-)
Ja mam na sprzedaż cena 250zł moje dziecko juz wyrosło z niego ale fotelik jest świetny, mój mąż miał zamontowany do swojego rowera z amortyzatorami i świetnie sie sprawdził
Witaj Ania, czy Twoje ogłoszenie z fotelikiem jest jeszcze aktualne? pozdrawiamy
Aktualne? mlodaa85MALPAwp.pl
Mam pytanko czy fotelik nie przeszkadzał przy schodzeniu z roweru?? jestem dość niska mam 160 i nie wiem czy nie będzie mi przeszkadzała rama od fotelika
niskiej osobie może trochę utrudniać, nawet w trakcie jazdy nogi trzeba mieć trochę "szerzej" :)

i jakby był ktoś zainteresowany to posiadam taki fotelik (WEERIDE Kangaroo Carrier) na sprzedaż (250 zł), bo w przyszłym roku młody już się nie zmieści

aurelka85@poczta.onet.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

do góry