Widok
TAK , my u niego bylismy..... nie zrobił dobrego wrażenia
po pierwsze .... powiedział nam że całkowity koszt usługi = 1400 ... i ok ..pomyślałam TANIO ... okazało się, że w tym nie ma albumu ze zdjęciami , który kosztuje 300 zł , czyli suma razem 1700
ukrył ten koszt
Po drugie jest wulgarny .... nie że nieuprzejmy , tylko uzywał przy nas wielu wulgarnych słów ...
Po trzecie , jego studio to 4 puste ściany i stara "zabytkowa" skrzynia
ostatecznie wybraliśmy VIDEOTOM Z ŻUKOWA
króry odrazu powiedział nam cyt."1700 i nie ma żadnych ukrytych kosztów"
a Pan Tomek jest po prostu przesymatyczny ! :)
po pierwsze .... powiedział nam że całkowity koszt usługi = 1400 ... i ok ..pomyślałam TANIO ... okazało się, że w tym nie ma albumu ze zdjęciami , który kosztuje 300 zł , czyli suma razem 1700
ukrył ten koszt
Po drugie jest wulgarny .... nie że nieuprzejmy , tylko uzywał przy nas wielu wulgarnych słów ...
Po trzecie , jego studio to 4 puste ściany i stara "zabytkowa" skrzynia
ostatecznie wybraliśmy VIDEOTOM Z ŻUKOWA
króry odrazu powiedział nam cyt."1700 i nie ma żadnych ukrytych kosztów"
a Pan Tomek jest po prostu przesymatyczny ! :)
moim zdaniem bardzo fajna i profesjonalna firma!!! młodzi ludzie z pasją i pojęciem o tym co robią!!! W 2007 roku zajęli się fotograficzną jak i filmową oprawą naszego wesela i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni!! poleciła bym każdemu!!!! ceny może nie są bardzo konkurencyjne ale na prawdę warto, wesele jest raz w życiu a oni zapewnią każdemu wspaniała pamiątkę!!!!
A na mnie Foto- video LOL zrobili fantastyczne wrazenie. Co prawda, nie mam ich, ale bylam swiadkowa na slubie, na ktorym krecili i robili zdjecia. Pan byl przemily, aby poprawic nasz komfort, mowil bardzo milo typy: "rybka", "slonko". Zdjecia i film wyszly FENOMENALNIE!!! A cena to 1700. Pozdrawiam.
My robilismy tam tylko film, wyszedł świetnie, choć było kilka poprawek :) umówilismy sie na konkretna kwotę (juz nie pamiętam ile dokładnie) i od razu podpisalismy umowę nie było żadnych niespodzianek. film odebralismy niecałe dwa tygodnie po ślubie.