Widok

FPD Supply

witam!
mam pytanko,czy ktoś z was pracował w FPD Supply?
Może wiecie co to za firma,jak klimat i traktowanie ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Firma w upadłości i nie polecana na rynku bardzo złe opinie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wreszcie ktoś docenił nielubianą panią brygadzistkę???- która de facto wcale nie jest brygadzistką hehe ale miło poczytać coś pozytywnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Prawo pracy nie dopuszcza możliwości nieodpłatnego zatrudniania na próbę. Inspekcja pracy gwarantuje anonimowość wszystkim, którzy zgłoszą skargę na pracodawcę. W celu sprawdzenia kwalifikacji pracownika pracodawca może zawrzeć umowę o pracę na okres próbny, maksymalnie na 3 miesiące. Za każdą pracę, nawet jeśli pracownik przystąpił do jej wykonywania na podstawie ustnej umowy, jeszcze przed jej podpisaniem, przysługuje wynagrodzenie."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też pracowałam tam kiedys i potwierdzam, praca monotonna, w wiekszosci na akord, jak sie nie wyrabiasz dziekuje do widzenia na Twoje miejsce maja 3ech innych, czesto trafialy sie partie z brudnymi blaszkami co spowalnialo Twoja prace bo trzeba bylo czyścić, ale kogo to obchodzi, zakaz jakichkolwiek rozmow miedzy soba, próby rozmow sa zle odbierane i wtedy za dlugo tam nie popracujesz, no i dosc czesto przestoje sa,ale dla kogos kto nie potrzebuje stalej pracy tylko tak by cos robic i cos tam zarobic to czemu nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Iwono!!! Tu prawdziwa Beata K.Dowiedziałam się przypadkiem,że kolejny raz jestem przez Ciebie rozpisywana na tym forum!!!!Tym razem za dużo tego!!! i Twych pomyłek!!! Oznajmiam Ci,że dziś piszę pierwszy raz!!!.Już raz żle trafiłaś!!!!!Teraz drugi !!!!.W życiu nie pisałam na tym forum!!!! i wbij to Sobie do Twego czarnego umysłu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ktoś ciągle ma problem, aj nie ma kim rządzić i przyszłość już nie taka świetlana:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki 'polecam' za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest super, polecam miesiąc, dwa można przepracować, potem trzeba odejść bo takie dobre warunki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam:)
ponawiam pytanie jak wyżej; czy ktoś pracował w tej firmie i jak naprawde tam jest TERAZ?
Brygadzistka jest osobą wymagającą, ale w porzadku!
Jeśli ktoś jest, za przeproszeniem, leniem śmierdzącym, to pozytywnej opinii na temat podwładnego/ej nigdy nie wyrazi. Robiłam, co do mnie należy i jakoś nigdy nie zdarzyło się tak, by Brygadzistka była wobec mnie nieprzyjemna. Ktoś tu celowo szkali jej dobre imię...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A co jesli pani B. nie wie, czym jest godność?
w firmie pracuje się dobrze, poki ktos, kto zreszta tam juz nie pracuje, nie zacznie jątrzyć
I tak wiadomo kim jesteś :)
Zakładanie kolejnych kont na niewiele ci się zda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwie Beaty!!!
Skąd w was tyle zawiści? Ty Beato K. to już za dużo pomyj na ludzi wylałaś!!!
Zgadzam się nie było mlotków tylko paski i blaszki się przyklejalo (blaszki byly na akord) byly tez jakies dekory czy na akord to nie wiem. co do ludzi z tej pseudo firmy to banda debili ktorym sie wydaje ze sa najmadrzejsi i pogardzają pracownikami z agencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to dobrze,że są takie fora i tam nie poszłam,chociaż ciężko z pracą,ale odmówiłam agencji,jak mi zaproponowano.Mam spore doświadczenie w takich firmach i na pewno byłabym zagrożeniem dla pani brygadzistki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam,wszyscy ludzie pracujące tam na stałe uważają się za lepszych.ale na miesiąc można zaryzykować.płace normalne,ale musisz się podlizywać,aby przedłużono ci umowę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz rację,lepiej poszukać w innym miejscu,gdzie niema aż tak długich przestojów.Pracowałam tam a po miesiącu do widzenia za pól roku,atmosfera też nie napawa optymizmem...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze że istnieje takie forum ,teraz chociaż wiem że nie warto iść tam się pytać o prace . Po tych komentarzach co tu przeczytałam wole poszukać w innym miejscu .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz rację, że masz obawy ale.... z tego co wiem to nie wylatuje się za nic!, jedynie nie przedłużą Ci umowy, a teraz to nie wiem czy warto nastawiać się na miesiąc pracy.... chyba lepiej poszukać firmy gdzie nie ma przestojów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry