Widok

FRYZJER

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną fryzurę, doradzić, dać wskazówki co do sposobu układania włosów, a przy tym nie zgarnie hiperkwoty za taką usługę.

będę wdzięczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam!!

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
UWAGA! Na komentarze z kom. IP 213.192.97.*
Są to i nie tylko na tym forum wypisywane totalne bzdury przez psychopatę!, z którym mam problemy osobiste. Pozdrawiam wszystkie nasze klientki te wieloletnie i te, które nas od niedawna poznały.
Karolina.
www.centrum-urody.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
salon TRENDY na ul. Pańskiej w Gdańsku
O JEJ, CZY TO ZNACZY PANI KAROLINO ŻE W TYM SALONIE ZA RYNKIEM PRZY KRZYWOUSTEGO 24G - "LOREAL" CZY TEŻ www.centrum-urody.eu JEST NIEBEZPIECZNIE ?!
W TYM I W INNYCH WĄTKACH PISZE PANI O JAKICHŚ PROBLEMACH, PODGLĄDAJĄCYM PSYCHOPACIE, DO TEGO CZYTAM NA FORUM ŻE TAM MNÓSTWO KAMER itd ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Sylwio szczerzę napiszę że zaintrygował mnie ten temat, zwłaszcza że na forum w kategorii (Towarzyskie-poznajmy się-wspólny wyjazd/imprezka) figuruje wątek FRYZJER L'OREAL.
Czy w nim właśnie o ten salon chodzi ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy pójdziesz ponownie się leczyć psychiatrycznie? To ostatnie leczenie absolutnie „ci” nie pomogło. Jesteś zbyt niedowartościowany od dzieciństwa abyś mógł zepsuć mi osobistą jak i zawodową reputacje, jaki i sam osiągnąć cokolwiek w życiu, JOŻINIE!!! - Przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać te żenujące wymiany zdań, bo to nie miejsce na problemy osobiste, ale psycholi na tym Świecie niestety nie brakuje!!!
Tym razem niegodne uwagi komentarze z IP 80.55.48.* ( ciekawe co na to prokurator ;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kiedy pójdziesz ponownie się leczyć psychiatrycznie? To ostatnie leczenie absolutnie „ci” nie pomogło. Jesteś zbyt niedowartościowany od dzieciństwa abyś mógł zepsuć mi osobistą jak i zawodową reputacje, jaki i sam osiągnąć cokolwiek w życiu, JOŻINIE!!! - Przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać te żenujące wymiany zdań, bo to nie miejsce na problemy osobiste, ale psycholi na tym Świecie niestety nie brakuje!!!
Tym razem niegodne uwagi komentarze z IP 80.55.48.* ( ciekawe co na to prokurator ;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Karolino od paznokci - szefowo z salonu za Przymorskim rynkiem, proszę nie przepraszać "za te żenujące wymiany zdań" wszyscy wiemy że nic z niczego się nie bierze.

Abstrahując, pochwale się radosną twórczością:

Ona nie ma wnętrzności.
Jest sobą na wskroś cebula
do stopnia cebuliczności.
Cebulasta na zewnątrz,
cebulowa do rdzenia,
mogłaby wejrzeć w siebie
cebula bez przerażenia.

W nas obczyzna i dzikość
ledwie skórą przykryta,
inferno w nas interny,
anatomia gwałtowna,
a w cebuli cebula,
nie pokretne jelita.
Ona wielekroć naga,
do głębi i tympodobna.

Byt niesprzeczny cebula,
udany cebula twór.
W jedej po prostu druga,
w większej mniejsza zawarta,
a w następnej kolejna,
czyli trzecia i czwarta.
Dośrodkowa fuga.
Echo złożone w chór.

Cebula, to ja rozumiem:
najnadobniejszy brzuch świata.
Sam się aureolami
na własną chwałę oplata.
W nas - tłuszcze, nerwy, żyły,
śluzy i sekretności.
I jest nam odmówiony
idiotyzm doskonałaości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam! Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Ci Centrum Szkoleniowe Apus w Gdyni. Uslugi fryzjerskie wykonują kursanci pod czujnym okiem instruktorów fryzjerstwa. Chodzę tam od ponad roku i zawsze jestem zadowolona.Zarówno i P.Iza i P.Kasia potrafią dobrać mi fryzurkę tak że nie musze później spędzać godzin na układaniu włosków. Koszt takiej wizyty to maksymalnie 35zł. Trzeba tylko zarezerwowac sobie troszeczkę więcej czasu niż normalnie u fryzjera, ale niestety coś za coś. Jeśli chodzi o mnie to bardzo lubię te wizyty gdyż atmosfera jest naprawdę bardzo przyjemna. Pozdrawiam
ja znalazłam ostatnio (trafiłam na ulotkę) nowy salon przy Świętojańskiej, zdaje się numer 79. Salon nazywa się en vogue, mają Loreala. Zrobili mi nowe strzyżenie i jestem bardzo zadowolona. A moja znajoma chodziła już do nich, ale w Gdańsku. Jestem z Gdyni i mi nie pasowało zbytnio, ale teraz jest ok. Polecam Karolinę (tylko nie wiem którą, bo tam są aż dwie :))
Niezla odwaga Pani korzystajcej z takich uslug

a juz najwiekszym skandalem nie do pomyslenia jast fakt ze za usluge ktora wykonuja kursancizwyklego szkolenia fryzjerskiego trzeba Placic!

oczywistym jest fakt ze taka usluga trwa minimum dwie trzy godz.
a instruktorzy najwyzej poprawiaja

A gorzej jak nie ma juz jak poprawic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Romanie troche samokrytycyzmu!!!!!

kolejna Autoreklama zenujace

i zaczyna byc zabawne

innych zapraszam na inne fora o niby najlepszych fryzjerach z trójmiasta

Cigle pojawiaj sie te same salony:

Afromagia - pan Roman
Bogna - Wrzeszcz
alternative - gdansk
en vogue - nowy w Gdyni
Hanna zygula
i Roberto z Gdyni

Proponuje aby zamiast tracic czas na tako autoreklame
powedrowac na jakies szkolenie aby podniesc poziom swoich umiejetnosci

Zaden dobry fryzjer nigdy nie bedzie bez pracy

Nie myli dobrego fryzjera z Mania Wielkosci
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nowa klientka i juz zorientowala sie ze w salonie sa dwie Karoliny a nie jedna.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ty czemu odpowiadasz na swoje własne posty???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Salon Krystyna w Rumi Janowie
Asia rewelacyjna fryzjerka ( w koncu ma 4 miejsce na świecie) nie jest tania ale REWELACYJNA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
P. Krzysztof niestety juz tam nie pracuje:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetny fryzjer p. Krzysztof z salonu "Bogna" we Wrzeszczu - kto wie gdzie teraz pracuje????????????
Ja chodzę do Wiesi na Wyspiańskiego 20 (kiedys pracowała w Bogna Hair Designe) i ostatnio własnie tam widziałam P.Krzyśka jak strzygł wiec chyba razem sie przeniesli:)

Zainteresowanym podaje adres:)

Retro Atelier
Wyspiańskiego 20
tel 0587327999
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
drogie dziewczyny,
ja rozpoczęłam ten temat, więc podzielę się z Wami tym co mnie spotkało: w dużym skrócie - wiele porażek, okresy długiego oczekiwania aż włosiska odrosną, aż wreszcie uległam perswazji reklamy która jeśli chodzi o te salony zyskala ostatnio na sile i poszłam do ALTERNATIVE. tego w CH Familia.
opłacało się. jak nic! ścięcie wreszcie takie jak od dawna sobie wymarzyłam.
zdecydowanie polecam osobom które nie boją się fantazji na głowie, ale i tym które chcę mieć bardziej tradycyjną fryzurę, ale ściętą profesjonalnie. włosy układają się odpowiednio jeszcze długo po ścięciu. i nikt tam nie zrobi Wam fryzury nieodpowiedniej dla kształtu Waszej twarzy, czy rodzaju włosów.

ale - oczywiście to tylko moje indywidualne zdanie. żeby mieć swoje - najlepiej się przekonać osobiście.
włosy nie trwa...w zimie też rosną ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja niestety sie na ALTERNATIVE bardzo zawiodlam... ale mowie o tym w gdansku glownym. Pani Asia bodajze, kompletnie bala sie zmian. Prosilam o zupelnie nowa fryzure (wlosy mialam za łopatki, bardzo grube i geste) mocno wycieniowaną, jakaś asymetrie moze i zmiane koloru. Uslyszalam ze "zaden kolor nie wyjdzie" ;/ a zamiast modnego cięcia, obcciela mi wlosy z 15cm. I tyle. A zaplacilam jak za zboze ;/

Inny fryzjer potrafil jednak ten kolor wyczarowac :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.clubfryzjerski.pl.
mysle ze warto ich odwiedzic. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry