Widok

FRYZJER

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną fryzurę, doradzić, dać wskazówki co do sposobu układania włosów, a przy tym nie zgarnie hiperkwoty za taką usługę.

będę wdzięczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam!!

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli szukasz salonu z klasą, sprawdź "Hair Lab" lub "Studio Fryzur Mon Ami" oba słyną z profesjonalnych stylistów. Unikaj sieciówek tam często królują pakiety z kuponami. Warto zajrzeć na Booksy , by przejrzeć portfolio i opinie.
studio 3 OLIWA
stydio 3 Przymorze ul B.Krzywoustego 1

Jeśli ktoś szuka naprawdę dobrego fryzjera w Poznaniu, mogę polecić Salon Fryzjerski Krukowski - fryzjer damski . To miejsce, gdzie profesjonalizm idzie w parze z indywidualnym podejściem do każdego klienta. Niezależnie od tego, czy chodzi o klasyczne cięcie, koloryzację czy bardziej kreatywną stylizację zawsze można liczyć na świetny efekt.

Rozwiązania z górnej półki jakościowej, które robią różnicę - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/
Pewnie, że każdemu może pasować inne. Po prostu mądrze je dopasujcie.

Polecam salon Prive.Chodzę do Oli-nie boi się zmian,sama ma b.ciekawe propozycje i rozwiązania.

gdzie jest ten salon?
Zgadzam sie, pan Piotr ma dobre oko i reke. Nie pamietam ile zaplacilam ale bylam dlugo zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczynyny polecam studio fryzur pani karoliny .bardzo dobro obsługa i wykonanie .pardzo polecam, bardzo dobry fryzjer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Roman ma zakład w Sopocie od wielu lat. W małym ukrytym w poprzecznej uliczce domku przy głównej ulicy koło przystanku autobusowego, obok jest jakaś restauracja, a na przeciwko kamienica z filarami - za przejściem podziemnym w stronę Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,

serdecznie polecam Panią Karolinę Dąbrowską z Przymorza. Osoba z pasją, umiejąca doradzić, fachowość to jej drugie imię. Uczęszczam do niej już od wielu lat.
lukasz z szarej nie ma pojecia o strzyzeniu ,bylam u niego ,to sciemniacz . on tylko kazdemu mowi ze kolory do niego nie pasują , i kazdego by farbowal na brazowo ,nigdy do niego ,a kasuje ,skandalicznie
Poszukuje fryzjera ktory podobno teraz ma zaklad w Sopocie....wczesniej mieszkal i pracowal w Gnieznie...Ma na imie Roman..ok 40lat....i o ile pamietam kolczyk w brwi....Jesli ktos mialby na niego namiary bylabym wdzieczna.
Prosze o informacje ewa80ewa@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Ci Wojtka z Jacques Andre w Galerii Bałtyckiej. Chłopak niesamowity, inteligentny po studiach , swietny fachowiec a czas spedzony w salonie na jego fotelu to czysta przyjemność.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam;)
Ja również szukam dobrego fryzjera,i proszę o opinie.

Kompleksowa usługa fryzjerska:porada stylizacyjna,dekoloryzacja,nowa fryzura+kolor,keratynowe prostowanie włosów.
Zależy mi na dobrze wykonanej usłudze.Niska cena nie jest dla mnie priorytetem.
Nie jestem zainteresowana "salonami"istniejącymi dzięki autoreklamie,i sprzedaży kuponów rabatowych na swoje usługi.
Duże znaczenie ma dla mnie wystrój i atmosfera panująca w salonie,oraz poziom kultury osobistej pracowników.

Panie,mogące polecić mi dobry salon,proszę o wpisy na forum;).
Dziękuję,i pozdrawiam.
Ania.
inspiracje upięć ślubnych :

http://peugeotcikowa.blogspot.com/2012/09/inspiracje-slubne-wosy.html
Kogo z Fryzjerów byście polecali tu by scinał włosy do fryzurki Emo...zależy mi na dobrym charakterze i klimacie tego stylu
Ja piórkuję, skąd się tacy biorą? Najpierw tam zajrzyj i poszukaj tych uczennic, a dopiero potem siadaj i tłucz w klawiaturę, gościu. Czego Ty szukasz w tym wątku? Samych narzekań, skarg i jęków czy jak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niezła autoreklama

Uczennice które dostały dofinansowanie i salon musi przetrwać rok żeby nie zwracać dotacji

No bo świeci pustkami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
OBSSESIVE STUDIO, Gdynia, ul. Batorego 4
http://www.obsessivestudio.pl/

Pani Asia i Pani Natalia (tam nie ma zresztą innych fryzjerek, ale obie mają to "coś", co pozwala im zobaczyć klienta po metamorfozie zanim przystąpią do pracy i wiedzą, czy wolno im więcej czy mniej).

Za farbę, strzyżenie, masaż głowy, mycie (to oczywiste przy farbowaniu, ale jako, że kilka salonów ostatnio zaliczyłam, więc mogę stanowczo stwierdzić, że jest "mycie" i mycie - w Obsessive było OK i trwało należycie długo, w dodatku Pani Asia nie zostawiła mi zafarbowanego do połowy czoła, co zdarzało się w innych salonach, np. w Cesarskim w Orłowie) zapłaciłam 190,- zł - w zasadzie sporo, ale podając im swój e-mail otrzymujesz na niego informacje na temat różnych promocyjnych ofert, rabatów itp. i następnym razem z tego skorzystam. Po wizycie otrzymałam od właściciela salonu (zrobił mi darmową mini sesję fotograficzną - jest fotografem) kartę rabatową uprawniającą do 10% zniżki na cokolwiek, próbki szamponu i odżywki gratis (tymi, którymi umyto mi włosy) oraz firmową torbę ekologiczną. Między zespołem krążą same pozytywne wibracje, atmosfera sympatyczna, ludzie tam pracujący mają niesamowite poczucie humoru, więc jeśli ktoś nie ma dystansu (do siebie i do świata) to może być trochę... zaskoczony.

Salon opuściłam zadowolona i na pewno tam wrócę. Aha, mąż mojej koleżanki, facet lat 41, po wizycie u Pani Natalii wyszedł z salonu o ok. 10 lat młodszy - tak mu niesamowicie ostrzygła włosy. Nie sztuką jest fryzurą "odmłodzić" kobietę, ale zrobić to facetowi tylko przy pomocy nożyczek - WOW.

Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry