Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena nowy temat Bardzo duża dbałość o klienta, bardzo przyjemne wnętrze i profesjonalna...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 25 lipca 2026

Katie - ocena nowy temat Polecam gorąco wizytę w Salonie Lamerie:) Zawsze jestem mega zadowolona,...
~Katie
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 20 lipca 2026

Anna - ocena Mam kręcone włosy, które wymagają szczególnego strzyżenia. Przez kilka lat...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 lipca 2026

Wanda W. - ocena Niestety jestem bardzo rozczarowana. Efekt keratynowego prostowania jest...
~Wanda W.
-

dodano: 18 lipca 2026

Karolina - ocena Ten salon zrobił z niemożliwego na mojej głowie na możliwe.. Cudowna i...
~Karolina
-

dodano: 17 lipca 2026

Dominika - ocena Jestem baaardzo zadowolona z wizyty u Pani Moniki. Świetne podejście do...
~Dominika
-

dodano: 16 lipca 2026

natalia - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Koloryzacja metodą Air Touch została...
~natalia
-

dodano: 15 lipca 2026

Patrycja - ocena Jestem zachwycona efektem! Refleksy wyszły przepięknie bardzo naturalne,...
~Patrycja
-

dodano: 15 lipca 2026

Amelia - ocena Jeżeli ktoś się zastanawia nad zmianą fryzury to polecam się udać do salonu...
~Amelia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 lipca 2026

Marta - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Monika doradziła i pięknie podcięła...
~Marta
1

dodano: 7 lipca 2026

Monika - ocena Byłam u P. Klaudii i zdecydowanie polecam! Moje włosy po koloryzacji Air...
~Monika
-

dodano: 7 lipca 2026

Oliwia - ocena Pani Klaudia wykonała koloryzację niesamowicie, polecam z całego serca.
~Oliwia
-

dodano: 6 lipca 2026

Basia M - ocena Super fryzjer chodzę do niego od 10 lat i jestem mega zadowolona. Bardzo...
~Basia M
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2026

Edyta - ocena Jestem zachwycona efektem koloryzacji Air Touch wykonanej przez Patryka! ️...
~Edyta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 czerwca 2026

Sebastian - ocena Byłem w salonie w Szperku dwa dni temu. Przyszedłem około godziny 20:30,...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 27 czerwca 2026

Kientka Magda - ocena Jestem klientką pani Moniki od dłuższego czasu, zawsze bylam zadowolona z...
~Kientka Magda
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 czerwca 2026

Taka Ona - ocena Zdecydowanie za niskie ceny co do jakości jaką oferują Panie.
~Taka Ona
-

dodano: 24 czerwca 2026

Magda - ocena Cięcie nie było do końca takie, o jakie prosiłam. Dałam czas na kilka myć,...
~Magda
-

dodano: 23 czerwca 2026

Marela - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Obsługa jest niezwykle profesjonalna, miła...
~Marela
-

dodano: 18 czerwca 2026

Sylwia - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie. Byłam na farbowaniu włosów i...
~Sylwia
-

dodano: 18 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13263

10679

wątków

do góry