Widok

FRYZJER

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną fryzurę, doradzić, dać wskazówki co do sposobu układania włosów, a przy tym nie zgarnie hiperkwoty za taką usługę.

będę wdzięczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam!!

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na:

www.salonmatrix.pl

Gdańsk Zaspa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mogę polecić salon fryzjerski na żabiance skm po schodkach na przeciwko guldenu tanio i fachowo nie polecam za to salonu za rynkiem "Klips" totalna porażka brak profesjonalizmu,baby głuche i ślepe proste ciecie wychodzi źle baleyage porażka grube pasma efekt końcowy pszczoła i w dodatku drożyzna!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie napisałam dokladnie gdzie sie miesci Klips oczywiscie za rynkiem na gdanskim przymorzu obok kiedys byl dentysta nie wiem czy teraz jeszcze jest.OMIJAJCIE TEN SALON SZEROKIM ŁUKIEM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mogę polecić fryzjerkę z przymorza..;) - moja siostra
Robi bardzo ładnie włosy i w przystepnej cenie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam salon fryzjerski przy klinice urody Spameed obok Zieleniaka w Gdańsku. Z tego co wiem to jeden z ich fryzjerów dostał w tym roku wyróżnienie w prestiżowym konkursie Kreator w Poznaniu, a więc na pewno ma polot ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja polecam Karine lub Julite z Sopotu - salon miesci sie w Hotelu Haffner
http://www.studio-effect.pl/
A ja zdecydowanie polecam Salon z Sopotu i Panią Martę - ścięte przez nią włosy zawsze dobrze się układają
http://www.trojmiasto.pl/Perla-o34590.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja mogę polecić Studio Frzyur i Kosmetyki na Świętojańskiej.Po zmianie właściciela dziewczyny wyluzowały i zrobiło się bardzo fajnie.Polecam Panią Michalinę.Uratowała moje spalone rozjaśnianiem włosy i dopiero teraz wiem,że wyglądam ok.

www.studiogdynia.pl albo 661 78 20
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam! ja też biorę ślub 1 maja i poszukuję fryzjerki info na maila: wikipoczta@interia.pl
Jestem ciekawa czemu reklamują się tu salony,które dopiero co się otworzyły i nie mają dużo klientek albo salony,które widnieją pustkami.Znam kilka salonów w Gdyni i są tu reklamy tych,które mają mało klientek.W salonie en'vouge na Świętojańskiej fryzjerka miała kłopot z nastroszeniem krótkich włosów na gumę.Na dodatek zapłaciłam za umycie i wysuszenie 45zł.Ceny z kosmosu.
W Studiu Fryzur na Świętojańskiej chciałam ufarbować włosy,niestety fryzjerka nie miała takiego koloru farby i poprosiła mnie,abym przyszła za 2 godziny.Musiała dokupić farbę.To był szczyt braku profesjonalizmu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja np nie jestem właścicielką salonu a jeden poleciłam na forum, gdyż byłam bardzo zadowolona z fryzury i ścięcia - dawno nie spotkałam dobrej fryzjerki, a przerabiałam dużo salonów niby renomowanych, a ich renoma chyba polegała na super sumach branych za ...... w sumie nie wiem za co tak naprawdę. Zupełnie przypadkiem trafiłam na reklamę Perły w Sopocie - przejeżdżając autem, zainteresowała mnie poprzez to, że korzystają z kosmetyków JOICO, które dobrze znałam z USA i zdecydowałam się na wizytę. Uważam, ze warto pisać o takich miejscach, w których można spotkać dobrych fryzjerów, niezależnie czy mają super dużo klientek, czy trochę mniej - ja w to nie wnikam, dla mnie najważniejsze jest to, abym ja była zadowolona po wizycie. Mi się podobało i skorzystałam po raz kolejny - nie zawiodłam się, dlatego z czystym sumieniem napisałam o nich na forum:)
SALON BOGNA WE WRZESZCZU P.AGNIESZKA TA DZIEWCZYNA JEST REWELACYJNA MA POMYSLY POLECAM I POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam p. Roberta z Kliniki Spameed w Zieleniaku. Potrafi super doradzić w doborze fryzury i koloru:) www.spameed.pl
Zdecydowanie SensualSpa w Sopocie. Fryzjerka Magda jest rewelacyjna, super cięcia, świetne kolory i fachowa obsługa...
58 717 52 77
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam - pragnę polecić swoje usługi

Twój osobisty fryzjer domowy -usługi w domu klienta

http://www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
http://www.twojfryzjer.com.pl

liczba zadowolonych klientów mówi sama za siebie
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam panią Kasie z Fryzjerni ul.Chlebnicka 9/10 513 00 77 99 Naprawdę warto!
Przystępne ceny,(kolor na wlosach do ramion +sciecie 160zl) i bardzo miła obsługa. Pracuja na produktach Goldweli
Spróbowałam Jacques Andre w krewetce i jestem megaaa szczęśliwa, że tam trafiłam. Polecam Panią Nataszę, artystka w upięciach, jeszcze nie spotkałam w 3city nikogo z takimi umiejętnościami !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o aktualne opinie.

poszukuję fryzjera, który super doradzi fryzurę i kolor - profesjonalnymi farbami.
przemyska 41 a gdansk
Naprawdę serdecznie polecam Salon" Dotyk Piękna" są rewelacyjne dziewczyny... sympatyczne i bardzo dobrze znają się na swoim fachu...
Mają nowoczesny super salon... byłam i mnie urzekły bardzo miłą obsługą... na życzenie kawa lub herbata...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry