Widok

Fachowa obsługa, samochod z usterkami

Profesjonalna i fachowa obsługa,; pomimo, że zmieniałam datę zamówienia w ostatniej chwili znaleziono samochód o podobnych parametrach (z wyjątkiem mocy silnika) i w podobnej cenie. Kaucja tylko w gotówce (w okolicy nie ma bankomatu). Wypożyczony samochód miał usterki - wskaźnik poziomu paliwa nie pokazywał pełnego zatankowania baku ( przy zdawaniu samochodu musiałam okazać paragon ze stacji benzynowej) oraz nie działało elektryczne ustawienie lusterka ( ręcznie trudno je ustawić z racji odległości od kierowcy). Oklejnie tylnej szyby powoduje, że widoczność w lusterku wstecznym może być utrudniona. Poza tym - samochód bez wad w pełni zgodny z opisem.
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

jakość asortymentu: 4

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pani Karolino - dziękujemy za Pani opinię i szczegółowy opis. Cieszymy się, że samochód i obsługa spełniły Pani oczekiwania. Na szczęście wymienione przez Panią niedogodności (wskaźnik paliwa i lusterko ustawiane manualnie) nie wpływają na bezpieczeństwo i komfort podróżowania, a w przyszłości może Pani dokonać płatności kaucji przelewem przed wydaniem przez nas samochodu lub ostatecznie pozostaje bankomat oddalony o 850 m od naszej siedziby. Zapraszamy ponownie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry