Widok

Fajne miejsca za miastem

Gdzie można pojechać za Trójmiasto i odpocząć od wszystkiego? ;-) Znacie jakieś fajne miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piaski (za Krynicą Morską), w stronę granicy z Rosją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam ostatnio w Borach Tucholskich - w Osiu. Tanie ośrodki, dobre i tanie jedzenie, cisza, spokój, piękne lasy i czyste powietrze, polecam.
Ja polecam wyspę Sobieszewską i Ptasi raj na niej można przejść siepo lesie posłuchac ptaszków i sa wieże do obserwacji warto wziąć lornetkę.Poza tym na samej wyspie są restauracje i kawiarenki.Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osie, cudowne miejsce :)

i Kamienica Królewska koło Sierakowic - dla mnie ma magiczna moc ;) chociaż miejsce raczej nie uznawane za wypoczynkowe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Ostrzyce koło Wieżycy.
To ja zpytam tak. Odpocząć przez ile czasu, kiedy i jak daleko ma to być (do ilu km) od Trójmiasta?

Miejsc fajnych znam wiele, bo dużo jeździmy z dzieciaczkami po Polsce. Określ parametry, a ja coś polecę.

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry