Po przeczytaniu pozytywnych opinii postanowiliśmy z żoną przekonać się na sobie, czy restauracja faktycznie jest taka dobra. Niedaleko Trójmiasta, więc nie jest to wielogodzinna wyprawa. Już po i ... wrażenia bardzo pozytywne. Moja żona bardzo zauroczyła się tym miejscem i ciągnie mnie w stronę Redy przy każdej okazji wyjazdowego obiadu. Nie mam nic przeciwko, bo po pierwsze niedaleko, a po drugie taniej niż w Gdyni, czy Sopocie, a jakość bardzo porównywalna do dobrych restauracji z Trójmiasta. Co do samego menu. Dla mnie zbyt skąpe, jednak moja żona uważa to za zaletę, nie musi się zastanawiać pół godziny co wybrać :) Ale samo jedzenie - PYCHA!!! Ja skusiłem się na wieprzowinę, moja żona jadła gołąbki. Wino też żonie smakowało :) Naprawdę leją je z beczki. Obsługa super. Kelnerka uśmiechnięta, nastawiona na gości:) Trzeba się trochę naczekać na jedzenie, ale naprawdę warto. Dają czekadełko, więc nie jest tak źle. SUPER! SUPER! SUPER! Mam nadzieję, że więcej osób odkryje to miejsce i restauracja będzie długo z nami.