Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem pod wrażeniem wątek zamknięty Pierwsze wrażenie na wejściu to czystość i elegancki wystrój (z*******y bar i...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 czerwca 2015

Najlepsza pizza wątek zamknięty Pyszna pizza świetna obsługa przemili właściciele
~Magdalenka i Krzysiek
-

dodano: 10 maja 2015

Wysoka jakość za rozsądne pieniądze wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie . Pizza i pasty bardzo smaczne i fajnie podane. Napewno...
~kris
-

dodano: 23 stycznia 2015

Warto! wątek zamknięty Gorąco polecam tą restauracje. Podawane tam dania są bardzo dobre,...
~b4ohoho
-

dodano: 6 stycznia 2015

Włoska restauracyjka z klimatem wątek zamknięty Do Questo e Quello trafiłem przypadkiem z moimi znajomymi z Redy którzy...
~Oskar
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2014

POLECAM WSZYSTKIM, WARTO PRZYJECHAĆ DO REDY! wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona. Byłam w Questo kilka razy i zawsze to samo: świetne...
~Klaudia
-

dodano: 13 grudnia 2014

:):) wątek zamknięty Pyszna pizza, super makarony (polecam spróbować makaron z wieprzowiną)....
~stały klient
-

dodano: 23 października 2014

D. - opinia wątek zamknięty odkąd mieszkam w Redzie regularnie zamawiam od nich pizze i jeszcze nigdy się...
~D.
-

dodano: 30 września 2014

PYSZNIE :) wątek zamknięty Bardzo, bardzo fajna knajpka do której niestety ciężko trafić. Ale jak już...
~Aga
-

dodano: 11 lipca 2014

100% na TAK wątek zamknięty W restauracji byłem raz, było ok, na szczęście nie trafiłem na tłumy, więc...
~Grzegorz
-

dodano: 17 maja 2014

Faktycznie magiczne miejsce!!! wątek zamknięty Po przeczytaniu pozytywnych opinii postanowiliśmy z żoną przekonać się na...
~Bartek K.
-

dodano: 17 maja 2014

Pyszne włoskie jedzonko wątek zamknięty Kilkukrotnie odwiedziłam tą restaurację. Pizza genialna, makarony obłędne....
~Karola
-

dodano: 12 maja 2014

Questo e Quello wątek zamknięty Restauracja na medal! Nie jestem osobą, która może nie zna się dobrze na...
~Marta
-

dodano: 11 maja 2014

Polecam w 100%. wątek zamknięty Jedna z lepszych pizzy jakie jadłem. Polecam pizze Delicta - sos pomidorowy,...
~Kriss
-

dodano: 11 maja 2014

Niczego im nie brakuje:) wątek zamknięty Bardzo przyjemna restauracja, miła i sprawna obsługa, zaledwie kilka...
~Jadzia
-

dodano: 10 maja 2014

WARTO!!! wątek zamknięty Byłam z polecenia... znajomi strasznie zachwalali, więc też postanowiłam...
~Magda
-

dodano: 4 maja 2014

Questo e Quello wątek zamknięty WITAM , dowiedziałam sie o nowej knajpce w Redzie więc postanowilam na...
~Wanda
-

dodano: 31 stycznia 2014

Magiczne miejsce. wątek zamknięty Naprawdę byliśmy mocno żdziwieni że na małym osiedlu w Redzie jest taka...
~Tobiasz Makuch
-

dodano: 14 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry