Widok

Fala a kontrole biletów

Mam bilet miesięczny w fali i i oczywiście kontrola i nie mogłam go pokazac przez jakiś błąd aplikacji.
Babka kanar zalogowała się do jakiegoś urządzenia żeby sprawdzić karte ale na nim też nic nie pokazywało. No i już mi ciśnienie się podniosło i nawrzeszczalam na nią że żadnego mandatu nie dam sobie wypisać bo mam bilet i już. No co to jest żebym przez jakiś durny system który ciągle się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

System fala

Niestety ale być sensem .działa wolno a nieraz nie dwa nie działa .Za te pieniądze co został zakupiony lepiej było dać podwyżki kierowcom a zawsze u nich można zakupić bilet i nie mieć z tym problemu.zawsze się dostanie i nie ma takich sytuacji .Miasto powinno o tym pomyśleć

Falafel

Może zapłaciłaś za falafel hahahaha

Pewnie masz telefon w Play...

I był brak internetu.

To znaczy że ja mam odpowiadać? Jaja sobie robisz ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego że wywalono na Falę grubą kasę która nadaje się na śmietnik i ludzie z niej nie korzystali to wcisnęli ludziom przymus biletów miesięcznych

Wałek

Niezły wal wzorowany na misiu

Gdańsk miasto betonu i absurdu

Nasza kochana betonowa królowa niech już zejdzie z tego tronu Gdańskiego urzędu bo mieszkańcy mają dość pomysłów tej ekipy bo za chwilę będzie tylko sam beton i korki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Logowanie

Niestety fala nie funkcjonuje poprawnie i wszyscy o tym wiedzą co korzystają z tego typu usług , pomysł racjonalizatorski na razie nie sprawdza się

A co ja mam powiedzieć

Ja dostałam karę pieniężną za brak biletu (mając bilet). Na okaziciela mam z partnerem miesięczny bo tak naprawdę każde z nas może korzystać z tego biletu pod warunkiem, że tylko jedna osoba z tego miesięcznego korzysta aktualnie w trakcie podróży. Zalogowałam się na złe konto w pośpiechu bo pan nie chciał wysiąść ze mną na przystanku, żebym mogła się spokojnie zalogować, a nie chciałam jechać dalej bo spieszyłam się do pracy i musiałam tak naprawdę po wejściu kanarów wysiadać już na następnym przystanku. Powiedziałam wprost, że zalogowałam się na niewłaściwe konto i przeloguje się na właściwe, żeby pokazać ten bilet na co kanar stwierdził, że nie uzna mi już tego bo próbuje się zalogować na cudze konto XD Kij, że to ja kupiłam miesięczny na aplikacji z mojego konta bankowego, kanar jeszcze powiedział, że nie może z tego biletu korzystać więcej niż jedna osoba na co kierowcy mają inne zdanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No mądrego to aż miło posłuchać.

Bzdury.

Bilet ztm

Bilety ZTM ważne tylko do końca maja
Jakna razie bilety ładujemy w automatach na przystanku lub w punktach ztm
Później tylko fala

Nie jesteś jedyna

Codziennie jeżdżę zbiorkomem i wiele osób ma ten sam problem.

Odezwał się burak

Bilet miesięczny można kupić np w aplikacji jak dojadę.

Po co ten stres, jezdzic na Gape i tyle

Kanar nie ma prawa ani ciebie dotknąć ani nic. Po prostu przy kontroli wysiadasz z tramwaju i tyle. Nie mają prawa nic z tobą zrobic.

Ludziom to nie dogodzisz.

Dajesz im system za ciężkie pieniądze, aa oni jeszcze domagają się żeby działał. Nie po to ten system powstał!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kontroler łasy na wpadkę z biletem jak najbardziej . . .fala jako symbol lichwy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fala

Trzeba było nie glosować na "uśmiechnięta" Olę Dulkiewicz. I trzeba było wyrzucić na śmietnik ! Teraz mata co chcieliśta
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety tego się obawiam i dlatego nawet nie myślę o żadnych zmianach w tym temacie dopóki nie będzie to system działający jak w Londynie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry