Widok

Fala a kontrole biletów

Mam bilet miesięczny w fali i i oczywiście kontrola i nie mogłam go pokazac przez jakiś błąd aplikacji.
Babka kanar zalogowała się do jakiegoś urządzenia żeby sprawdzić karte ale na nim też nic nie pokazywało. No i już mi ciśnienie się podniosło i nawrzeszczalam na nią że żadnego mandatu nie dam sobie wypisać bo mam bilet i już. No co to jest żebym przez jakiś durny system który ciągle się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ah korupcja

Tak wspaniale rzeczy jest w stanie zbudować! Za tak duże pieniądze. Ale głosujcie tak dalej. Zasłużyliście.
popieram tę opinię 189 nie zgadzam się z tą opinią 29

Miałem przed chwilą kontrolę.bez problemu.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 65

Jak już to....ach,dzieciaku

Poza tym....jak wiesz ze to korupcja to musisz to zgłosić do prokuratury inaczej będziesz miał współudzial
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 19

ja się pytam kto tego używa??? chyba ludzie chcący mieć kłopoty
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

Darcie japy to dobry sposób załatwienia sprawy. Zapewne kontroler jest twórcą systemy Fala i za niego odpowiada.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 14

Wystarczy się ponownie zalogować, ale takiego inteligencja to przerosło. Trzeba się wydzierać i pokazywać swoje chamskie zachowanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 41

spokojnie placimy za to 20mln rocznie i kanarom kolejne 20mln za pare lat umowy, jest fajnie
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłam świadkiem tej kontroli babka kontrolująca super spokojna, szukała wyjścia z tej sytuacji a ta pasażerka to jakaś nadpobudliwa byla darła się jak nienormalna
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odpowiada za sprawdzanie biletów! A jak nie widzi bo awaria jest z winy fali, to i tak wypisze ci mandat! Pomimo tego że masz miesięczny opłacony w terminie! To jest Skandal co oni wyprawiają, a durnie na wszystko przytakują!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeśli bilet jest imienny,

jeśli bilet jest imienny, to wystarczy, żeby kontroler sprawdził podstawowe dane w bazie, czy się zgadza.
Jak się nie zgadza, to można pokazać aplikację, bilet, wydruk, cokolwiek.

Tak by było w może nie idealnym, ale w systemie, który działa jak powinien, czyli jest dla użytkownika
nieomal przezroczysty. Ale z jakiegoś powodu trzeba sobie zakładać konta w aplikacji, której nikt nie chce,
te konta mają zastąpić karty, które działały do tej pory, ale mają już nie działać, bo się tak komuś wymyśliło.
Do tego trzeba mieć naładowaną komórkę z dostępem do internetu, a dodatkowo, po drugiej stronie tego internetu musi działać serwis, który akurat nie zaliczy pada w czasie kontroli.

W porównaniu z biletem kartkowym (w SKM kiedyś miesięczny był po prostu drukowany
na blankiecie biletowym) poziom skomplikowania jest niewyobrażalny, i sokmplikowanie
to nie oferuje żadnej, ale to żadnej wartości dodanej poza przerzuceniem ewentualnej
odpowiedzialności za problemy systemu na pasażera.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i po co wam te problemy z niewydolną techniką? :)

papierki ukradli?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie za sprawdzanie a nie za aplikacje, nie działający telefon , brak zasięgu i inne durne tłumaczenia. Jak nie możesz pokazac biletu to.tak jak byś nie miał.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13

Skoro jest błąd aplikacji, która jest narzędziem pracy

to dlaczego wykonuje czynności służbowe, których nie jest w stanie wykonać poprawnie, jeśli narzędzie nie działa?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czasami ludziom puszczają nerwy.

Taki Amazon dba o to, żeby doświadczenie obcowania z nim było możliwie przyjemne dla użytkownika, wydaje miliony dolarów na to, żeby ludzie kupowali tam a nie u konkurencji kierowani wygodą. Czy ZKM nie mogłoby choć jednego procenta tej energii przeznaczyć na to, żeby człowiek, który kupił miesięczny nie musiał się stresować, czy rzeczywiście go ma i co się stanie jak system padnie albo się komórka rozładuje?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fala to g**no

Nawet nie zapraszam do dyskusji
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale to chodzi o.blad aplikacji w której pasażer pokazuje bilet
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co ma.ztm.do rozładowanej komórki? Ludzie ogarnijcie się i bierzcie odpowiedzialnosc za siebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tak głosujecie to i tak macie

Andrzejek
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry