Widok

Falowiec

Hey z tego co sie wywyedziałem w baninie ma powstać 2 piętrowy falowiec (długi budynek mieszkalny) gdzieś na granicy Banina i Pempowa.
Czy ktos wie jak niektórzy przedsiębiorcy w takim planie zagospodarowania uzyskują takie pozwolenia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
A nie chodzi ci przypadkiem o te bloki na ul. Saturna? Bo ja miałem takie skojarzenie oglądając to co tam powstało
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Falowiec już powstał, przy Pszennej na przeciwko placu zabaw.

Swoją długością sięga Pępowa na pewno...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
to są 3 oddzielne szeregi z czego dwa 3 pokojowe i jeden 4 pokojowy. W przyszlym roku będa kolejne dwa przy placu zabaw
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kwestia czasu a na pewno dojdą do Pępowa =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten przy Pszennej a dokładnie na Ptasia i Balbiny to masakra jakaś. Od Pszennej do wysokości mniej więcej przedszkola jest 20 kilka tarsow.Dobrze że są linie wysokiego napięcia i pod nimi nie mogą budować. Kiedy w końcu przestaną stawić w naszej wiosce same szeregi i osiedla.Ktoś miał kiedyś rację pisząc że człowiek uciekł z miasta od osiedli a osiedla przylazły za nim
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na Ptysia I Balbiny jest przedszkole a nazwa ulicy, przy której są te 3 szeregi, jeszcze nie jest znana. 20 kilka raczej nie bo w szeregu pierwszym jest 12 tarasów a w szeregu drugim 8 wiec to równo 20 :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powinno się wydawać pozwolenia maksymalnie dla bliźniaków. Wszystkie szeregówki - kurniki, mieszkania powinny być zakazane. Szpecą tylko naszą miejscowość i różna "śmietanka" się tu wprowadza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 24
widocznie ktoś ma interes w tym, że jeszcze nie zostały zmienione plany zagospodarowania przestrzennego - a sprawa ciągnie się w urzędzie kolejny rok....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
14+8 więc dokładnie 22
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
widze że nie masz co robić i z nudów poszedłes policzyć hahahahaha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Specjalysta się łodezwał ino xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzieci odbierałem z przedszkola to zerknłem. Z nudów będę patrzył jak gniezdżą się w tych ogródkach. ....cytując Kazika "jak można pobudowac takie g.....no"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Falowiec to nie jest długi budynek mieszkalny, a długi i pofalowany (zmniejsza to siłę naporu wiatru).
Masz na myśli raczej jamnika.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tą chwilę gmina ma do zapłacenia około 1 mln za zmianę w Żukowie. Szczegóły na INFO KARTUZY- Gmina zapłaciła prawie milionowe odszkodowanie za nadużycia urzędników
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie rozumiem jak można kupić szeregowiec który ma 3 pokoje. Niepojęte.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie każdego stać na dom za pół miliona. Jak również nie każdy chce mieszkać przez 10 lat na placu budowy jak niektórzy "miejscowi w wielkich zamkach" . Dajcie ludziom spokój niech kupują i mieszkają jak chcą, dla pary z jednym dzieckiem 3 pokoje zupełnie wystarczą.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ci wszyscy z "willi" nie rozumieją jak mozna kupic mieszkaniu w szeregu.
Zapomnieli jak kiedys mieszkali.. udają że sie urodzili w willi
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7
Szczerze, to jak samemu się wykańcza i nie bierze ekip remontowych, to za 300-350 tysięcy zbudujesz dom 150-200m już z działką :) Więc nie trzeba być bogaczem, ale trzeba mieć umiejętności.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
Chyba ktoś tu nie bardzo ogarnia koszty budowy domu wolnostojącego, ale ok, też można próbować zabłysnąć
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry