Widok

Family Cup 2004

Czy wiadomo cos na temat Family Cup 2004, rowerowe Mistrzostwa Polski Amatorów w MTB
Gdzie to będzie, o której kto może wystartować ile wpisowe itp?

PozdRower Michfel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie przepraszam wyniki na stronie family cup są dobre, widać poprawili po moim mailu. Ale np. mój znajomy był udekorowany jako 5 i nie dostał pucharu, a teraz jest 3, czyli błędy były! i nie mówcie, że nie!
ehhh nie bede się kłócił.
Z wiadomosci jakie ja posiadam, patrzac teraz na wyniki to nie dostrzegam bledow sedziny. Przynajmniej tyczy sie to Orlikow i Seniorow (czyli dwoch najlepiej obsadzonych kategorii). W seniorach zgadza sie pierwsza 5 - dalej nie wiem ale najwazniejsze jest OK i zdublowani nie stoja na podium :).W Orlikach zgadza sie pierwsza 4 (co do 5 i 6 sie nie wypowiem ale skoro stali kolo siebie przy wreczaniu nagrod i im pasowaly te miejsca to chyba bledu nie bylo). W weteranach, z tego co sie orientuje, wyniki tez sa poprawne. Moge przeanalizowac jeszcze reszte kategorii ale czy jest sens??Cos bez sensu ten Twoj komentarz.
brak mi slow gdy widze ze ktos nie ma nic do powiedzenia, a koniecznie chce sie wykazac. Dobrze ze ty nie sedziujesz, bo jakos obecni tam sedziowie nie mieli problemu z notowaniem kto ile kolek przejechal i umiejscowieniem ich na odpowiedniej pozycji. Na stronie Family Cup ukazaly sie juz wczoraj wyniki i bledow zadnych nie ma ...... Szkoda czasu an takie dyskusje...
CO TY WIESZ O HAMULCACH !!!

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
wszędzie tam gdzie byli zdublowani, niestety nie wiem, które to, ale pewnie duża część. Chodziło mi o to, że zdublowani, którzy byli za pierwszym i przejeżdżali po nim mete, byli zdejmowani z trasy (np. zwycięzca przejechał 5 okr. a oni 4.) a "sędzina" wpisywała ich za zwycięzce - lol
A powiedz chociaz w jakiej kategori? To moze uwierze ...
Ja nie narzekam, przynajmniej na finale w Ełku będą słabsze osoby :) i chwała organizatorom za to! i pozdrawiam panią sędzine, która wpisywała zdublowanych po zejściu z trasy na 2,3 miejsca, chociaż było kilku przed lepszych nimi :D THNX :*
Bladzisz chlopie. Nie slyszalem o takim przypadku a takze nikt sie nie skarzyl. Jezeli mogla byc taka sytuacja to jedynie chyba w orlikach i elicie, a z tego co widzialem to raczej pomylek w tych kategoriach nie bylo...... Jezeli koniecznie chcesz miszczu zaistniec, to idz sie pobaw gdzie indziej, albo napis zjakies konkrety.
Czyli 28 maja nic nie ma?
Ja napewno się nie podejmuje organizowania.
pozdrawiam
Żywy
A czemu zdublowani stawali na podium, a inni zawodnicy nie zdublowani byli przed nimi niezdublowani i tych zdublowanych sędzina zapisywała na liste wyników jakby nie byli zdublowani, przez co byli na 2,3 miejscach a powinni być na 6,7!!! to jest skandal!
nie wiedziałem :) taka lista to by było coś... zapisy z weryfikacją tożsamości trzeba by zaczynać dzień wcześniej żeby czasu starczyło ;)
rB, uwierz ze nic by to nie dalo bo tym oslom co organizuja FC od kilku lat robi problem to zeby wziac od PZKOL liste zawodnikow licencjonowanych. W zeszlym roku na finale w bytomiu startowali zawodnicy z licencja, mowilismy organizatorowi i obiecal ze za rok juz tego nie bedzie ba beda listy i tacy zawodnicy beda dyskwalifikowani przez PZKOL...i skonczylo sie na gadaniu...jak zawsze. Osobiscie uwazam ze Ci co startowali nie zachowali sie fair, ale to juz lezy w ich gestii.
byłeś na FC, mogłeś podejść do sędziego i powiedzieć że jest kilku bikerów z licencją. Zadni z nich zawodowcy ale regulamin jest jasny.
Eliza...dzieki za wsparcie :)))

Michfel...temat juz jest nudny i nie chce mi sie tlumaczyc. Jak masz pytania to pisz...

Żywy...powodzenia w organizacji
Mam takie pytanie: co z tą masą krytyczną, wcześniej było mówione że 28 maja, czy nadal jest aktualne? Ustal coś konkretnie Krzyżak bo ciebie słuchają. A poza tym jeżeli to ma być 28 maja to chyba trzeba by już o tym poważnie myśleć bo już tydzień niecały został.
pozdrawiam
Żywy
To ja tobie powinienem pogratulować. Nie możesz porównywać elity do juniora, bo przypuszczam że jakbym jechał w elicie to by mnie na pierwszym okrążeniu zdublowali.
To ja Ci gratuluje zajętego miejsca.
pozdrawiam
Żywy
Krzyżak grzejesz się jak hamulec u downhill-owca a ja tylko tak zapytałem z ciekawości, ale myślałem, że właśnie taka będzie reakcja z Twojej strony ten temat, więc chyba jednak to jest to, co lubisz. Mnie osobiście ani grzeje ani ziębi z kim startuję, ważne jest to żeby było nas jak najwięcej, żeby nie ścigać się ciągle z tymi samymi.
A tak na marginesie to ja nie wiem czy ci, co mają licencje to mają kontrakty czy nie i czy dostają kasę, ja im do kieszeni nie zaglądam, a wśród tych, co startują jest chyba jedna, co najmniej jedna osoba, co dostaje pensje i ma kontrakt.
Oj Krzyżak! Przciez nikt nie twierdzi, że jesteś zawodowcem. No i zresztą masz racje pisząc, że na razie Ci to nie grozi.
A temat zawodowcy kontra amatorzy poruszany był juz wielokrotnie na stronach rowerowego Trójmiasta i pewnie jeszcze nie raz ktoś go poruszy . Natomiast temat amatorzy klasy A kontra klasy B to dopiero nowość!!!!! Czy ktoś słyszał o takim podziale?
tylko nie zaczynajcie dymic ;)
do góry