Zaprosiłam znajomych z południa Polski i moją rodzinę na obiad. Każdy wybierał danie na jakie mieli ochotę. Wszyscy byli zachwyceni. Wszystko co zamówili bardzo im smakowało a było z czego wybierać! Smakowały im zwłaszcza potrawy "egzotyczne" jak mięso ze strusia, małże. Nie próbowali mięsa z krokodyla, ale zapowiedzieli, ze następnym razem na pewno spróbują. Przebojem była zupa borowikowa. Mnie smakowała zupa szpinakowa. Pycha. Wina które zamówiliśmy też były wysokiej klasy. Choć wszyscy byli bardzo nasyceni, to jednak skusili się na deser i nie zawiedli się. Obsługa bardzo profesjonalna. Wszystkim gorąco polecam. Atmosfera tego miejsca sprawia, ze czujemy się bardzo dobrze, bez sztywnej atmosfery jaka panuje w innych restauracjach. Bardzo lubię to miejsce, bo tu Klient czuje się "dopieszczony" i w pełni doceniony. Ocena mojego znajomego, który uczestniczył w obiedzie, a który zwiedził prawie cały świat i jadał w najlepszych restauracjach był na 6. Docenił bardzo wysiłek właścicieli restauracji aby stworzyć tak wspaniałe miejsce. Gorąco wszystkim polecam.