Widok

Farbowanie z ciemnego brązu na ciemny blond :)

Witam...moje naturalne włosy są mysiego koloru, czyli przez fruyzjerów nazywane ciemnym blondem, niestety kilka lat temu zaczełam je farbować na ciemne odcienie i teraz mam bardzo ciemny brąz a chciałabym wrócić do mysich :) czy któraś z Was to robiła ?? możecie mi doradzić jak sie za to zabrac /? a może polecacie jakiś salon fryzjerski lub macie domowe sposby ??i
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zciągnąć pierw kolor w salonie chodź takie zabiegi troszkę trwają nie wrócisz do koloru w jwden dzień i musisz się liczyć że będziesz musiała ze chwilę pochodzić w odcieniu żółci ;/
Hej Masz kilka możliwości: dekoloryzacja, demakijaz lub schodzenie stopniowe przez dodoawanie coraz wiekszej ilości jasnych pasemek i wcale nie musisz chodzić z żadnym żółtym odcieniem na glowie. Ale faktycznie polecam zrobienie tego w dobrym salonie fryzjerskim, a nie w domowych warunkach.
niedawno schodziłam z ciemnego brązu w miodowy ciemny blond i wyszło całkiem dobrze ale konieczna do tego jest dekoloryzacja czyli ściąganie koloru i potem farbka. Nie do końca polecam taki zabieg bo włosy potwornie się niszczą. Ja maksymalnie o nie zadbałam więc jako tako wyglądają - co dwa dni a nawet codziennie nakładałam duże ilości masek, odżywek itp więc w miarę się zregenerowały. Koniecznie u fryzjera oczywiście, koszt od 150-350zł. generalnie jestem zadowolona bo spodobał mi się nowy kolor ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (138 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry