Widok
Fatalna odradzam stanowczo
Poziom nauczania poniżej zera dzieci które cokolwiek wiedza więcej niż rówieśnicy nudzą się okropnie ponieważ materiał jest nieustannie w kółko powtarzany zajęcia dodatkowe prowadzone na odczepnego wyposażenie szkoły -żadne o bezpieczeństwo dba pani wozna która nie wpuszcza obcych ale w szkole na przerwach nikt dzieci nie pilnuje
Nauczyciele bez powołania Dyrekcja bez komentarza....moje dziecko na szczęście skończyło w zeszłym roku i nikomu nie polecam
Nauczyciele bez powołania Dyrekcja bez komentarza....moje dziecko na szczęście skończyło w zeszłym roku i nikomu nie polecam
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 45
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 1
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 1
bezpieczeństwo: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Czemu opowiada Pan takie bzdury. Mam dziecko w klasie szóstej. Przeniosłam go z innej szkoły. Ta jest wspaniała. Tak oddanych nauczycieli dzieciom, dbających o nich nigdzie nie spotkałam. Opiekują się zarówno dziećmi zdolnymi jak i starszymi. Poziom nauczania jest bardzo wysoki - co widać po wynikach i miejscach jakie dzieci zajmują w różnych konkursach. Dzieci czują się w niej bardzo bezpieczne. Nie ma w niej przemocy. Oczywiście są uczniowie sprawiający różne problemy, ale nauczyciele wraz ze wspaniałą dyrekcją trzymają ich krótko. Jeśli chodzi o zajęcia dodatkowe to jest ich bardzo wiele od sportowych poprzez przedmiotowe aż trudno się zdecydować. Po pana opinii wydaje mi się, że ktoś chyba za dużo od Pana wymagał.
Szkoła jest fatalna, zajecia dodatkowe są dostosowane pod wolne okienka nauczycieli a nie pod dzieci. W tej szkole wykorzystują do promowania szkoły umiejetnosci dzieci, które chodzą na dodatkowe płatne zajecia, talent w dziecku raczej za duszą niż rozwina. Poziom nauczania, to minimum, ktore wymagane, nic od siebie. Dyrekcja trzyma się kurczowo stolka, zabija w zarodku wszelką inicjatywę. Strony intnetowe aktualizowane po zakończeniu roku szkolnego. W tej chwili można sie zapoznać co było rok temu. Szkoła jest w dobrym miejcu, moim zdaniem wszystko zależy od kadry kierowniczej, którą należy wymienić.
,,Polak Polakowi, to nawet porażki zazdrości.."
Szkoła jest czysta, zadbana, bezpieczna, są zajęcia dodatkowe dla dzieci, lista osiągnięć uczniów dostępna na stronie, nauczyciele pomocni. Cóż więcej wymagać od szkoły państwowej, która przędzie jak pozwolą finanse miasta.A jak ktoś chce więcej polecam prywatne.
Szkoła jest czysta, zadbana, bezpieczna, są zajęcia dodatkowe dla dzieci, lista osiągnięć uczniów dostępna na stronie, nauczyciele pomocni. Cóż więcej wymagać od szkoły państwowej, która przędzie jak pozwolą finanse miasta.A jak ktoś chce więcej polecam prywatne.