Widok

Fatalna, wręcz dramatyczna obsługa

Sprzedawcy traktują klienta jak intruza. Na pytania odpowiadają nieuprzejmie, z poczuciem wyższości w stylu ''co ty nie wiesz? jak możesz nie wiedzieć??'' W ten sposób zachowują się zadufane w sobie, bucowate i niespełnione grajki a nie profesjonalni handlowcy którym zależy na kliencie. Wart uwagi jest spory asortyment ale co z tego skoro nie ma go kto dobrze zaprezentować? Wymieńcie ich albo nauczcie kultury i zawodu sprzedawcy bo do tego nie wystarczy jedynie poziom opanowania wiedzy o sprzęcie.
Moja ocena
RNR Salon Muzyczny kategoria: Sklepy muzyczne
obsługa: 1

asortyment: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robiłem tam zakupy wielokrotnie na przełomie kilku lat (jeszcze w starych lokalizacjach) i panu, ktory pracje tam najdłużej nie mozna nic złego zarzucić, wręcz przeciwnie. Taki wysoki szczupły. Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do klienta. Niestety reszta pracowników jak widzę w ciągłej rotacji co przekłada się na jakość obsługi. Fachowców zastapiła nowa gwardia niestety bez fachowej wiedzy. Pewnie ludzie rezygnują, bo marne pieniądze tak myślę. Za najniższa krajową profesjonaliści pracować nie będą. a to nie Biedronka czy inna stonka gdzie po jednodniowym szkoleniu można ogarnąć temat. Szkoda chłopaków, bo podobno warunki pracy bardzo słabe wiec tez sie nie dziwie ze nie ma motywacji. No .cóż...Ludze troche więcej zrozumienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie w tym sklepie byłeś? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry