Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Byłam . wątek zamknięty Byłam, większość fantów obecnie trzeba zamawiać, ale cenowo niektóre rzeczy...
~Storm
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lipca 2016

Fatalna, wręcz dramatyczna obsługa wątek zamknięty Sprzedawcy traktują klienta jak intruza. Na pytania odpowiadają nieuprzejmie,...
~Uberschall
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2016

Zakup Nagłośnienia wątek zamknięty Potrzebowałem nagłośnienia do klubu...pracownik po godzinach podjechał do...
~Saber
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 marca 2013

chamstwo !!!!! wątek zamknięty kupiłem u nnich gitare epiphone les paul standard eb w krakowie .sprzedali mi...
~stracony klient
6

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 czerwca 2013

RNR w Gdańsk Manhattan wątek zamknięty Byłem dziś po raz pierwszy i jest bardzo ok.Obsluga , sprzęt i reszta się...
~Mandaryn
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 listopada 2013

super wątek zamknięty bardzo dobra obsługa miła i ogromna wiedza na temat instrumentów i nagłośnienia
~Mariusz Falkowski
-

dodano: 16 października 2013

Krętacze wątek zamknięty Kupiłem (u nich w Warszawie) trzy dni temu studyjny subwoofer z uszkodzonym...
~Rafał
2

dodano: 2 października 2012

Super wątek zamknięty Obsługa bardzo miła. Ogólnie sklep nie do końca na 6 bo nie ma paru marek...
~Filip
-

dodano: 6 lipca 2013

Wiele razy wątek zamknięty Na tle innych sklepów - Pro - nic więcej...
~Dany
-

dodano: 6 maja 2013

RNR Gdańsk - THE BEST wątek zamknięty Najlepszy sklep w 3mieście, zawodowy sprzęt światowej klasy. Marshall,...
~Stały Klient
-

dodano: 19 marca 2013

Słaba obsługa wątek zamknięty Sporo sprzętu ale obsługa mizerna (czekałem 10 minut i nikt do mnie nie...
~Tomek
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Kredek - opinia wątek zamknięty Genialny sklep. Obsługa bardzo przyjazna i fachowa. Pan kierownik pierwsza...
~Kredek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 lutego 2011

Najlepszy sklep w Trójmiescie wątek zamknięty Świetny sklep, bardzo dobra obsługa oraz wybór instrumentów jakim nie mogą...
~Cyprian
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry