Widok

Fatalny Salon

Masakra Przemyska 41 Fryzjer Pozal sie Boze Syf i Syf Fryzjerka pseudo .....wiele do zyczenia....glowa plukana wiadrem do smieci.....kal z butow czyszczony grzebieniem do robienia trwalej plus mycie gabka do mycia naczyn......pffffffffff masakra Sami ocencie ...widok przy wejsciu tam sam odpycha nie mowiac o samej wlascicielce Ja omijam szerokim lukiem brr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam sama sie przekonalam.......Nie polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mowa o tym salonie na przemyskiej 41 to również nie polecam. Ciekawość fryzjerki nie ma granic.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez jestem tego zdania ,poszłam tam z nadzieja na fajna fryzurke chciałąm mieć dosc krótka fryzurkę i farbe blond a zostałam oszpecona wygladam jak chłopak i mam zóltko na głowie ,masakara a solon !!! to jakiś pseudo salon o tej nazwie to jakiś mały pokoik na narzedzia chyba przypominajace cos co ma słuzyc do robienia czegos niestworzonego na ludzkich głowach,naszczescie w innym dobrym salonie uratowali moja głowe,nie polecam ble ble
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry