Widok
Fatalny serwis
Klientem ww. punktu byłem dość długo. Zbyt długo. O ile obsługa klienta byłaby do zaakceptowania (miłe chłopaki, można pogadać, uznają część usterek fabrycznych bez zgryztów), o tyle poziom serwisowania jest poniżej wszelkiej krytyki. Główne zarzuty: w przypadku silnika czterosuwowego (chińszczyzna) dokonano nieodwracalnego zniszczenia (wjechał z mocą, wyjechał bez mocy.... do dziś nie wiadomo co się spieprzyło), wcześniej były ogromne problemy ze sprowadzeniem części. Problem poważniejszy: serwisowanie dwusuwowego skutera Piaggio: kręcenie w sprawie przedniego amortyzatora (wynikające z braku wiedzy), brak regulacji po zmianie tłumika na sportowy (wynikające z braku umiejętności) oraz OSZUKANIE w sprawie przeglądu okresowe ("wszystko sprawdziliśmy i gra" - tymczasem w innym warsztacie okazuje się, że nie była zdjęta nawet pokrywa i nikt nie sprawdził paska napędowego!!! - sprawa udokumentowana zdjęciami cyfrowymi). Summa summarum - kupiłem w tym punkcie bardzo dobry, świetnie sprawujący się skuter o wartości ponad 9 tys. zł. Niestety nigdy więcej nie będę go (ani innego jednoślada) serwisował. Kredyt zaufania się wyczerpał (na marginesie - z tego też powodu nigdy nie kupię
Moja ocena
PLICHTA
kategoria: Skutery
obsługa: 4
asortyment: 5
jakość usług: 1
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 2
3.4
* maksymalna ocena 6