Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fatalny serwis wątek zamknięty Klientem ww. punktu byłem dość długo. Zbyt długo. O ile obsługa klienta...
~Tomasz Kulikowski
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 maja 2009

SERWIS PŁATNOŚĆI wątek zamknięty Mam skuter od pół roku. Dzwoniłem dzisiaj w sprawie naprawy gdyż uszkodziła...
~zaskoczony
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 lutego 2009

Dobra obsługa gorszy serwis wątek zamknięty Tak jak w nagłowku, obsługe klienta ma wzorową, jednak gorzej jest z...
~Samochod firmowy
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 grudnia 2008

niezadowolony klient - opinia wątek zamknięty kupilem u nich skuter i niestety serwisy byly ale mialy duże opużnienia na...
~niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2008

kymco b&w wątek zamknięty Kupiłem skuter w tym salonie i wierzcie mi że nigdzie indziej nie dostaniecie...
~Paweł Kymco
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 października 2007

dobra obsługa i serwis wątek zamknięty Warto odwiedzic ten salon ze wzgledu na niezłe ceny. Sam wynegocjowałem...
~neo
-

dodano: 8 sierpnia 2007

serwis i zakupy wątek zamknięty zawyczaj nie zamieszczam opinii na forach ale tym rezem zrobię wyjatek,...
~kymco :)
-

dodano: 31 lipca 2007

Fajny sklep gdyby nie sprzedwacy wątek zamknięty Podzielam wczesniejszą opinię o panach którzy handlują w tym salonie- barak...
~al
-

dodano: 4 czerwca 2007

Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i silne nerwy to OK wątek zamknięty Można tam obejrzeć dość dużą ilość skuterów, z akcesoriami i osprzętem jest...
~żona&mąż
-

dodano: 21 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
9

9

wątków

do góry