Widok

Fate

Taa mamut to kngurek a tateusz to odpowiednik tego sympatycznego pana z komórką co robi leczo:)
Może melisę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

info szukam

Czy ktoś może wie jak długo jeszcze potrwa przerwa na blogowisku i co jasnej ch... dzieje się znowu z gg?!
Będę wdzięczna za jakieś info.

aaaaa

moja torba: kilka zwinietych w rulon artykulow fachowych, "Wampir Lestat", dlugopis, cukierki rumowe, podrecznik japonskiego, kanapki z kielbasa, makintoszowa mysz optyczna warta ok 700 zeta wrzucona niedbale luzem na dno, dokumenty.
Dopiero dzis dowiedzialam sie ile warta jest mysz. Z drzeniem serca spogladalam na wydobyte z dna pachnacej kielbasa przepasci, sponiewierane urzadzenie i.... okazalo sie, ze po pobycie w mojej torbie szwankujaca wczesniej mysz zaczela dzialac. Znaczy, nie ma to jak pobyt w przekonywujacym miejscu. Zapamietam to sobie, na wypadek dalszych awarii komputera ;) ;) ;)

papapa!

trzymaj sie jakos ! popisz jeszcze dłuuuuugo skoro mozesz! :) zegnam Cie ja ! buuuuuu...teraz ide topic smutki w mleczku truskawowym ! papa :)

Fate

powiedziałabym NOR!:)

*__*

ale ja nie wiem jak wytrzymac! dlatego tu siedze choć wszyscy sie ubrali sie ! buuuu! bedziemy sie wspierac, prawda? albo odrazu przeprowadzmy sie do norki , ups! nory! :)

Fate

Bojkotuj!Ja też się przykuję to kompa nie ruszą poza tym powiedzą o nas w faktach a ja pomacham Tobie a Ty mi.Jesteś za?

F.N-cosienieodzywa

Fate Ty mnie rozumiesz!Dołącz do listu 100 praktycznych porad jak to możliwe, żyć bez netu.
A natal maturę biologiczną zdaje?joł ziomalka!:)

zostaje na noc w urzedzie!!!!

przykuje sie do biurka i połacze neta z protestem przeciw LPR! ha! to jest plan! i jeszcze moze sławna bede? a w niedziele konkurs o parlamentaryzmie :(

Nasz ostatni raz....

czuje powage tej wiekopomnej chwili ^__^ Musisz byc twarda i jak ja radzic sobie w takich ekstremalnych sytuacjach :)

Fate

To przełącz sobie oczy na tryb nocny.Mc Gywer by tak zrobił, a przynajmniej wiedźmin:)
Masz własną działkę?Ej!To Ty dobra partia jesteś!;)
Ale melisa miała być dla Ciebie, w końcu to Ty chciałaś się uspokoić:P

skoro Natal nie odpowiada Marcie...

....to ja powiem: Natal, roztwory, biologia i alkiny maja ze soba duuuuzo wspolnego :)

FATE

Idziesz?Jupi!!;)

Żartuję, to nasz ostatni raz, a potem to już nie wiem kiedy, może nigdy nie odzyskam kompusia mojego kochanego.Teraz mi wstyd, że na niego też krzyczałam, o ja głupia!O ja niegodna!;)

A kiedy zaprogramujesz gołębia?

Martuś!

mam, wychodowana na wlasnej działce, a co nerwowa?
ej, światła w urzedzie juz gasza!

Nataliś!

i dobrze, bo się do norki schowasz a ja musze do NORY ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry