Widok
cvn
A niby co ciekawego mialoby byc???? Tak patrze na letni repertuar opery lesnej i nie widze niczego co mogloby mnie zainterseowac. Feel to chyba jeszcze najlepsze co mozna zobaczyc. Jakos nie mam ochoty sluchac jakis szajbnietych rockmanow w stylu hey... A kabarety to tez wybrali najgorsze z mozliwych (nie licze tu baltroczyka i grupy mocarta). Ja lubie feel. ich piosenki latwo wpadaja w ucho. A nie jak jakies szarpidruty, ktorym sie tylko wydaje, ze graja rock!!!! No, ale o gustach sie nie dyskutuje:)
Jakby tak na prawdę źle grali nie odnieśliby takiego sukcesu, a jednak ich muzyka wpada w ucho i jeżeli komuś się nie podoba to nie jest zmuszony wydać tych paru złotych na bilet. Ja uważam, że warto. A miejsce koncertu wskazuje na pewien poziom,do którego niestety pewne osoby nie dorastają.
ta opinia nie powinna się tu pojawiać
Autor: Hunti
O Dodzie i Wiśniewskim powiesz to samo?
ta opinia nie powinna się tu pojawiać
Autor: Hunti
O Dodzie i Wiśniewskim powiesz to samo?
sukces ??
Jeśli ktoś myśli, że Feel odniósł sukces, jest w błędzie. Dzisiejszy rynek muzyczny skupia się na muzyce komercyjnej, na "robieniu pieniędzy" . Zasada jest prosta. Producenci wyłapują zespoły (np. na przeglądach, festiwalach) , które teoretycznie zostały dobrze przyjęte przez publikę. Następnie wkładają w promocję zespołu bardzo duze pieniądze w szczególności w media. To dlatego utwory Feel lecą w radiu średnio raz na 45min do 2h. Słysząc dany kawałek po kilka razy dziennie, zapamiętujemy go. 70% ludzi podświadomie uważa, że jeśli zna dany utwór, to znaczy, że jest fajny. Wniosek z tego taki , że gdyby w radiu i telewizji co chwile puszczali dżwięk zdychającego chomika, to większość osób stwierdziło by;' o... ale super kawałek. Kapel jak Feel jest w polsce co najmniej kilkanaście. Ciężko więc stwierdzić czy rzeczywiście odnieśli sukces, czy po prostu mieli "farta". Podobno na sukces trzeba pracować latami... Oni nie musieli, i tak na prawde to chyba każdy im tego choć troche zazdrości. W końcu robią na tym niezłą kasę...
wielki biały krolik NA RZEZ !!!!!!!
jak sie nie znasz na muzyce to wogole nie komentuj.twoja opinia jest zj...... tak jak ty .a ja i tak bede za FEELem i za tymi co rozumieja tekst i przeslanie piosenki.co zal cie dupe sciska ze nie dostałes sie do OPERY LESNEJ!.MASZ PECHA ,PROPONUJE ISC SIE PASAC! TY NAWET NIE MASZ POJESIA CO ZNACZY SŁOWO pedofil! przepraszam wyzsze instytucje za słownictwo,ale i tak delikatnie pojechałam po WIELKIM BIAŁYM KROLIKU.FEEL NIE DAJ SIE TRZYMAM KCIUKI
Ps.
koncert bedzie w Operze Leśnej w związku z tym, że publiczność należy do typu festyniarzy, którzy nie ruszą dupy z lenistwa i lubią na tego typu imprezach siedzieć niczym przed telewizorem, obowiązkowo weźcie kocyki! :D Przygotujcie się również na to, że obok was może nucić PRZEBOJE Feela Pani Stasia i Pan Kazimierz, którym zakup biletów został dofinansowany z GFŚS :) Także będzie DOŚĆ wesoło! :D Z pewnością utalentowani chłopcy z zespołu będą zachęcać publiczność by śpiewała razem z nimi, proponuję uczynić to podczas słów : słuchaj słuchaj jajaj.....jajaj itd. itd. :D
Grupa
Ja pójdę na ten koncert z wielką chęcią. Nie z powodu "wątpliwej" urody wokalisty i nie ze względu na koncert "na siedząco" lecz dlatego że muzyka wpada w ucho a zawsze to jakaś okazja żeby spotkać się ze znajomymi :P Nie sądzę żeby opinie typu patrz poniżej były na miejscu, bo każdy lubi to co lubi...
Każdy teledysk...
Weś ty się nie wypowiadaj jak się nie znasz...
Teledysk każdym zawsze jest z playbacku, bo nie da się tak, żeby śpiewać!!!
A na koncercie napewno śpiewa, a nie udaje :)
Jak ktoś ma dobry słuch i wzrok to słyszy, czasem niewielkie fałszowanie !!!
Feel to najlepszy polski zespół i goście są normalni, a nie jakieś gwiazdy zgrywają jak mandaryna itp...
Teledysk każdym zawsze jest z playbacku, bo nie da się tak, żeby śpiewać!!!
A na koncercie napewno śpiewa, a nie udaje :)
Jak ktoś ma dobry słuch i wzrok to słyszy, czasem niewielkie fałszowanie !!!
Feel to najlepszy polski zespół i goście są normalni, a nie jakieś gwiazdy zgrywają jak mandaryna itp...
typowa zawiść trolli
zawsze na tym portalu słychać jeden wielki jęk trolli, którzy sami niczego nie robią a wszystko i wszystkich krytykują, liczą innym ich pieniądze. Drukujecie sobie potem te komentarze i oprawiacie w ramki? I oglądacie wieczorami pod kołdrą? A tak serio, co was obchodzi, kto i za ile gra? Kto słucha? Was na scenę Opery i tak nikt nie wpuści...chociaż Królik ma silne parcie na szkło, ale cóż...