Widok

Feel

Feel Temat dostępny też na forum:
Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert super

ja rowniez zaliczam sie do ludzi, ktorym sie podobalo. Chlopacy z Feela potrafili rozgrzac publicznosc i zachecic do zabawy a o to w tym wszystkim chodzi :)

ludziom sie podobalo, przynajmniej tak bylo widac. Troche nie podobalo mi sie zakonczenie, wygladalo to tak: "o! 21, trzeba konczycz..." Reszta super. Pozdrawiam żonę, która właśnie się na mnie obraziła ;)

koncert?

jeden godziny mega shitttt!!! tyle na temat koncertu

Bilety

Mam 2 bilety na dzisiejszy koncert feel w sopocie:) Proszę o kontakt 661731913

SPRZEDAM 2 BILETY

sprzedam dwa bilety na dzisiejszy kocnert Feel!
nie moge isc bo jestem chora.
kupiłam bilety za 120 złotych- mogę zejść z ceny 20- 30 złoty!
proszę o kontakt
gg 2541596 goldenthai@wp.pl

Kupię 2 bilety!!!!

Kontakt stopty@wp.pl

do aj aj aj aj

Masz rację że, zawsze na nie są tacy, którym czegoś brakuje.
Takie dupki zawsze mają kompleksy i muszą się czymś podbudować, stąd krytyka w stosunku do fajnych ludzi.

kupie 2 bilety ba Feela

Jeżeli ma ktoś do sprzedania to bardzo chętnie kupię bilety na koncert 15 lipca , kontakt: tel:509430656 mail:maagda-m@o2.pl gg:8077148

do Matyldy :D

bo ty mala myslisz, ze przed kompem to same konioklepy siedza :D oceniam ich bo sa osobami publicznymi i musza sie liczyc z krytyka.

40-80 zl? :D cos w tym jest skoro www.trojtralalala wymyslilo az ankiete na ten temat

o lol

no na serio ceny biletów przekraczają swoją granicę. 10 zyko może i bym dała, ale 6 dych? w życiu...

typowa zawiść trolli

zawsze na tym portalu słychać jeden wielki jęk trolli, którzy sami niczego nie robią a wszystko i wszystkich krytykują, liczą innym ich pieniądze. Drukujecie sobie potem te komentarze i oprawiacie w ramki? I oglądacie wieczorami pod kołdrą? A tak serio, co was obchodzi, kto i za ile gra? Kto słucha? Was na scenę Opery i tak nikt nie wpuści...chociaż Królik ma silne parcie na szkło, ale cóż...

Bieda

Średni zespół, ale wysokie ceny biletów. średnia krajowa rządzi...

i po co te komentarze ile biorą za koncert jeśli ktoś uważa że 45tyś to dużo kasy (dzieląc na całą grupę),lepiej niech tego nie komentuje bo widać że się nie zna , kogo nie stać na bilet niech siedzi w domu

!!!!

Nie ma to jak porządna, ciężka, melodyjna muzyka jaką gra feel. szkoda ze nie bedzie mnie na koncercie :( feel the best

bo padne xD

DOBRE PIOSENKI xD!!! tak jestem madra! i nie mam zamiaru pisac takich piosenek, bo sa na poziomie tekstow piosenek disco polo, festyniarska robota zawinieta w zloty papierek :D

Jak ktoś nie lubi tego zespołu to nie musi słuchać! Skoro tacy jesteście mądrzy to sami napiszcie równie dobre piosenki i zaśpiewajcie na scenie! Moim zdaniem płyta jest genialna. Idę na koncert nie dla urody wokalisty, tylko dla muzyki. Pozdrawiam fanów. Do zobaczenia na koncercie :-)

masakra
co to sa za zespoly?
skad sie to bierze
ze dostaja za koncert 45 tysiecy zlotych
rmf fm piwo z plastiku i hej
taka o to polska wlasnie

Pan Rubik tak to ja

We wlasnej osobie Pan Piotr Rubik "Maestro Fasolka". Pytaj smialo WielkiBialyKroliku...

piotr czy to ty? mam na mysli

piotr rubik. marzy mi sie spotkanie z toba, chcialabym zadac ci kilka pytan i powiedziec cos od siebie. ah...

Zdobywcy Kalowgo Slowika

Na co ich stac? Jedynie na playback dla uposledzonych sluchowo Polakow...

Inne tematy z forum Rozrywka

PowerConnect Energy Summit (4 odpowiedzi)

Gdańsk, marzec 2026 - Druga edycja targów PowerConnect, zaplanowana na 18-20 marca 2026 roku,...

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

Anyma - ÆDEN World Tour (11 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

do góry