Widok

Feel

Feel Temat dostępny też na forum:
Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

De best FEEL

Super zespol bylem na koncercie w Mogilnie naprawde warto zobaczyc jego i jego zespol na zywo naprawde warto polecam goraco.Warto bylo jechac na koncert 260km

hahaha

Zjechały wielkie gwiazdy do Sopotu i sprzedają bilety za 60 zł no ŻAL. 5 zł bym nie dała ;/

"mój dom , mój dom itd" ciekawe czy też zagrają ;P jakoś po tej reklamie totalnie upadli w moich oczach (fani wybaczą)

teksty

prosze nich mi ktoś powie o czym są ich teksty bo nie bardzo rozumiem... wydaje mi się że to jakaś paplanina... byle do rymu.. a tyle tu przeczytałam o ich głębi że aż jestem ciekawa.. więc może jakiś wiernie broniący fan zespołu mi to powie...

do otto

.> .. wydaje mi się że to jakaś paplanina...

Nie, nie ... to żadna paplanina. Wokalista ma po prostu wadę wymowy :)

Polski rynek

W Polsce jest "albo" albo "albo". Feel wybrał te pierwsze "albo" - pełne wyrzeczeń ( samego siebie).
No ale:
"Być czy mieć? Bliżej ku celom posiadania"

znowu ten PedoFeel? myslalam, ze juz byli, nuda, ze tak powiem

do dno i siedem metrów mułu

Nadzieja matką głupich anonimie. Z tego co wiem (znajoma kupowała bilety) zostały wolne miejsca tylko w ostatnich sektorach (ostatnie) i w tych skrajnych (t.j. A i D) najbardziej "na zewnątrz" od sceny

nie dziwota

sped bydla

!

nawet Kazik tyle za bilety nie bierze:)

Zdobywcy Kalowgo Slowika

Na co ich stac? Jedynie na playback dla uposledzonych sluchowo Polakow...

piotr czy to ty? mam na mysli

piotr rubik. marzy mi sie spotkanie z toba, chcialabym zadac ci kilka pytan i powiedziec cos od siebie. ah...

Pan Rubik tak to ja

We wlasnej osobie Pan Piotr Rubik "Maestro Fasolka". Pytaj smialo WielkiBialyKroliku...

masakra
co to sa za zespoly?
skad sie to bierze
ze dostaja za koncert 45 tysiecy zlotych
rmf fm piwo z plastiku i hej
taka o to polska wlasnie

Jak ktoś nie lubi tego zespołu to nie musi słuchać! Skoro tacy jesteście mądrzy to sami napiszcie równie dobre piosenki i zaśpiewajcie na scenie! Moim zdaniem płyta jest genialna. Idę na koncert nie dla urody wokalisty, tylko dla muzyki. Pozdrawiam fanów. Do zobaczenia na koncercie :-)

bo padne xD

DOBRE PIOSENKI xD!!! tak jestem madra! i nie mam zamiaru pisac takich piosenek, bo sa na poziomie tekstow piosenek disco polo, festyniarska robota zawinieta w zloty papierek :D

!!!!

Nie ma to jak porządna, ciężka, melodyjna muzyka jaką gra feel. szkoda ze nie bedzie mnie na koncercie :( feel the best

i po co te komentarze ile biorą za koncert jeśli ktoś uważa że 45tyś to dużo kasy (dzieląc na całą grupę),lepiej niech tego nie komentuje bo widać że się nie zna , kogo nie stać na bilet niech siedzi w domu

Bieda

Średni zespół, ale wysokie ceny biletów. średnia krajowa rządzi...

typowa zawiść trolli

zawsze na tym portalu słychać jeden wielki jęk trolli, którzy sami niczego nie robią a wszystko i wszystkich krytykują, liczą innym ich pieniądze. Drukujecie sobie potem te komentarze i oprawiacie w ramki? I oglądacie wieczorami pod kołdrą? A tak serio, co was obchodzi, kto i za ile gra? Kto słucha? Was na scenę Opery i tak nikt nie wpuści...chociaż Królik ma silne parcie na szkło, ale cóż...

Inne tematy z forum Rozrywka

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

Haevn - Terra Nova Tour (3 odpowiedzi)

TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat...

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

do góry