Widok

Feel

Feel Temat dostępny też na forum:
Wielka popularność FEEL zaczęła się od imprezy Sopot Festival, gdzie utworem„A gdy jest już ciemno” zdobyli uznanie jurorów otrzymując Bursztynowego Słowika, a publiczność nagrodziła ich statuetką Słowika Publiczności.W październiku 2007 r. na rynku pojawił się debiutancki album zatytułowany „Feel”, który już w dniu premiery otrzymał status Złotej, a po miesiącu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o lol

no na serio ceny biletów przekraczają swoją granicę. 10 zyko może i bym dała, ale 6 dych? w życiu...

do Matyldy :D

bo ty mala myslisz, ze przed kompem to same konioklepy siedza :D oceniam ich bo sa osobami publicznymi i musza sie liczyc z krytyka.

40-80 zl? :D cos w tym jest skoro www.trojtralalala wymyslilo az ankiete na ten temat

kupie 2 bilety ba Feela

Jeżeli ma ktoś do sprzedania to bardzo chętnie kupię bilety na koncert 15 lipca , kontakt: tel:509430656 mail:maagda-m@o2.pl gg:8077148

do aj aj aj aj

Masz rację że, zawsze na nie są tacy, którym czegoś brakuje.
Takie dupki zawsze mają kompleksy i muszą się czymś podbudować, stąd krytyka w stosunku do fajnych ludzi.

Kupię 2 bilety!!!!

Kontakt stopty@wp.pl

SPRZEDAM 2 BILETY

sprzedam dwa bilety na dzisiejszy kocnert Feel!
nie moge isc bo jestem chora.
kupiłam bilety za 120 złotych- mogę zejść z ceny 20- 30 złoty!
proszę o kontakt
gg 2541596 goldenthai@wp.pl

Bilety

Mam 2 bilety na dzisiejszy koncert feel w sopocie:) Proszę o kontakt 661731913

koncert?

jeden godziny mega shitttt!!! tyle na temat koncertu

ludziom sie podobalo, przynajmniej tak bylo widac. Troche nie podobalo mi sie zakonczenie, wygladalo to tak: "o! 21, trzeba konczycz..." Reszta super. Pozdrawiam żonę, która właśnie się na mnie obraziła ;)

Koncert super

ja rowniez zaliczam sie do ludzi, ktorym sie podobalo. Chlopacy z Feela potrafili rozgrzac publicznosc i zachecic do zabawy a o to w tym wszystkim chodzi :)

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (3 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Inspirujące spotkanie z Katarzyną Kolendą - Zaleską w rozmowie z Martą Klepką (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowy wieczór pełen inspirujących rozmów. 23 czerwca odbędzie się spotkanie z...

Morska parada statków (3 odpowiedzi)

Już 27 czerwca Gdynia ponownie stanie się morską stolicą Polski. W ramach tegorocznych obchodów...

do góry