Widok
S jak Stogi
Byłam na spotkaniu,byli Emilian Kamiński,Justyna Sieńczyłło,Jacek Kawalec,Grażyna Barszczewska i jakis gadatliwy gość aktor Tomasz Szchwischaimer/jakos tak/,prowadziła Fajkosia,było jakos tak biednie,gwiazdy siedziały przy stoliczku i bajały,ale Bałtyk za to zascynujący i wyjątkowo spokojny.
Rzeźby lwów,będa super!!!
Rzeźby lwów,będa super!!!
Inland Empire
Na pokaz Inland Empire z Lynchem każdy mógł kupić bilety. W poniedziałek rano byłam w Neptunie i jak zapytałam czy są dostępne, pani w okienku z uśmiechem pokiwała głową. Niestety jak usłyszałam cenę to mnie osłabiło ;) W każdym razie vipem żadnym nie jestem, a i znajomości żadne nie byłyby potrzebne, gdybym chciała kupić bilet.
PIWNICA POD BARANAMI
byłam na piątkowym spotkaniu w Teatrze Wybrzeża z Piwnicą i czułam się jak oszukany baran. Niektórzy powychodzili znudzeni i oszukani niskim poziomem wykonawców/ oprocz pana Frycza / . Serwowano stare teksty ale i mało śmieszne nowe. Wszystko z różnych beczek i nie trzymające się kupy.Żenada
janda, janda ... to nie bylo dobre
Skok z wysokości to jedno wielkie rozczarowanie....grą p. Krystyny Jandy. Niestety, luki w pamięci, liczne przejęzyczenia ... Zdaje się, że aktorka bierze za wiele na swoje barki i już się tak po prostu nie wyrabia. Szkoda, bo z 60 zł. oczekiwałam zgoła innego poziomu.
Kocham OKeeffe
JEDNA WIELKA PORAŻKA .! ! ! NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TAKIEJ CHAŁY PO TAKICH ZNANYCH CENIONYCH NAZWISKACH .GRA AKTORSKA BEZNADZIEJNA :( PANI ZAJĄCZKOWSKA PRZEZ CAŁA SZTUKĘ Z TYM SAMYM WYRAZEM TWARZY I SZTUCZNYM ,DRAZNIĄCYM GŁOSEM WIELOKROTNIE MYLIŁA SIĘ W TEKSCIE . WSZYSTKO BYŁO Z GÓRY DO PRZEWIDZENIA . NUDA!!!!!!!!!!!!
OBOK MNIE KILKA OSÓB SMACZNIE SPAŁO I PRZYNAJMNIEJ MIELI PRZYJEMNE SNY .
OBOK MNIE KILKA OSÓB SMACZNIE SPAŁO I PRZYNAJMNIEJ MIELI PRZYJEMNE SNY .