Widok

Festiwal Roślin w Trójmieście

Festiwal Roślin w Trójmieście Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Festiwal Roślin w Trójmieście , 28 marca 2026 - 29 marca 2026 godz. 8:00 - 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niższe ceny ?

Byłem na jednym takim "festiwalu" ceny wyższe niż w marketach. Tym razem już mnie nikt tam nie zobaczy.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7

zgadzam sie

byłam kilaka razy i ceny to jakaś zgroza... przebitka dwa jak nie trzy razy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem raz, dziękuję bardzo.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Największym problemem tego "festiwalu" nie są ceny ale dramatycznie zła lokalizacja, upchanie wszystkiego

na małej przestrzeni i w związku z tym przepychające się tłumy. Szkoda czasu i energii jeśli ktoś nie umie tego w porządny sposób zorganizować a ty za tą nieudolność płacisz duże pieniądze.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie. I ta dzicz z szaleństwem w oczach chcąca upolować nie wiadomo co. Pchają się, przewracają doniczki, masakra.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ziemiórkl w gratisie !!!

Jak wyżej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajnie, to do zobaczenia na imprezie

no bo chyba przyjdziesz kolejny raz?
buziaczki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Fajnie

Zignorowałbym to ogłoszenie, gdyby nie to że w planach mam właśnie zakup rośliny.
Być, może ceny nie będą niskie jak w markecie co sugerują komentarze ale roślinę kupuje się na długie lata a jak ktoś jest sprytny to pozbiera pod stadionem butelki i odkuje się w butelkomacie :-)
Mam tylko nadzieje, że wybór roślin faktycznie będzie duży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

I wełnowce

:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga na choroby i szkodniki.

Z tego wydarzenia razem z roślinami przyniosłem do domu ziemiórki. Po pół roku zostałem bez roślin w domu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkodniki riki tiki

Obecne!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Byłem kilkukrotnie. Dawałem szansę. Ale tam zawsze są rośliny z robactwem, albo zgnitki, zmarznięte, chore itp. Reklamacji nikt nie przyjmie. Cenowo to juz lepiej zamówić online, szkoda czasu i nerwów. Nie polecam. A małe miejsce, szmaty na podłodze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam na którejś z wcześniejszych edycji i oceniam negatywnie
- w gratisie ziemiórki
- ciasno upchane rośliny i nikt nie panuje jak ilością wpuszczanych osób
Ciągle to samo, nie wyciągają wniosków
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spęd, drogo i szkodniki

Dziękuję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstwp wolny?!?!?!?! stolec prawda

Dlaczego nie piszecie ze to impreza dla hurtowników i handlarzy ?!?!?!?!! I pospulstwo nie ma wstępu???? Morwa kać.. straciłem kilka godzin i przeznaczył czas by tam pojechać. i nie byc wpuszczonym!!!! Wprowadzacie w błąd!!!

Rozczarowanie

Kupiłam kilka roślin m.in. 2 jaśminy.. Jeden podarowałam Mamie. Niestety nie przetrwały 2 tygodni obydwa uschły. Podejrzewam, że były przemarznięte. Wyrzucone pieniądze.Ceny tylko nielicznych roślin były atrakcyjne.

Inne tematy z forum Rozrywka

Anyma - ÆDEN World Tour (19 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

Zaćmienie słońca w Brzeźnie (5 odpowiedzi)

Gdańsk Brzeźno plaża zapraszamy amatorów i profesjonalistów. Będzie przepięknie! więcej

Zbliżenia - Festiwal Kultury Żydowskiej (5 odpowiedzi)

Od 2 do 7 września Gdańsk ponownie stanie się przestrzenią spotkania z kulturą żydowską. 14....

do góry