Widok

Festiwal Roślin w Trójmieście

Festiwal Roślin w Trójmieście Temat dostępny też na forum:
Takiego wydarzenia Trójmiasto dawno nie widziało! Festiwal Roślin, wraca w wielkim stylu! Już 28-29 marca wchodzimy z zupełnie nowym sezonem, który przynosi rośliny, jakich u nas (a może i u Was) jeszcze nigdy nie było! Czeka Was ogromny wybór - małe i duże okazy, kolekcjonerskie rarytasy oraz nowe gatunki, których jeszcze nigdy nie przywieźliśmy Rośliny prosto ze szklarni, uczciwe ceny i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozczarowanie

Kupiłam kilka roślin m.in. 2 jaśminy.. Jeden podarowałam Mamie. Niestety nie przetrwały 2 tygodni obydwa uschły. Podejrzewam, że były przemarznięte. Wyrzucone pieniądze.Ceny tylko nielicznych roślin były atrakcyjne.

Wstwp wolny?!?!?!?! stolec prawda

Dlaczego nie piszecie ze to impreza dla hurtowników i handlarzy ?!?!?!?!! I pospulstwo nie ma wstępu???? Morwa kać.. straciłem kilka godzin i przeznaczył czas by tam pojechać. i nie byc wpuszczonym!!!! Wprowadzacie w błąd!!!

Spęd, drogo i szkodniki

Dziękuję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam na którejś z wcześniejszych edycji i oceniam negatywnie
- w gratisie ziemiórki
- ciasno upchane rośliny i nikt nie panuje jak ilością wpuszczanych osób
Ciągle to samo, nie wyciągają wniosków
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Byłem kilkukrotnie. Dawałem szansę. Ale tam zawsze są rośliny z robactwem, albo zgnitki, zmarznięte, chore itp. Reklamacji nikt nie przyjmie. Cenowo to juz lepiej zamówić online, szkoda czasu i nerwów. Nie polecam. A małe miejsce, szmaty na podłodze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkodniki riki tiki

Obecne!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga na choroby i szkodniki.

Z tego wydarzenia razem z roślinami przyniosłem do domu ziemiórki. Po pół roku zostałem bez roślin w domu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

I wełnowce

:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie

Zignorowałbym to ogłoszenie, gdyby nie to że w planach mam właśnie zakup rośliny.
Być, może ceny nie będą niskie jak w markecie co sugerują komentarze ale roślinę kupuje się na długie lata a jak ktoś jest sprytny to pozbiera pod stadionem butelki i odkuje się w butelkomacie :-)
Mam tylko nadzieje, że wybór roślin faktycznie będzie duży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

fajnie, to do zobaczenia na imprezie

no bo chyba przyjdziesz kolejny raz?
buziaczki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ziemiórkl w gratisie !!!

Jak wyżej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie. I ta dzicz z szaleństwem w oczach chcąca upolować nie wiadomo co. Pchają się, przewracają doniczki, masakra.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Największym problemem tego "festiwalu" nie są ceny ale dramatycznie zła lokalizacja, upchanie wszystkiego

na małej przestrzeni i w związku z tym przepychające się tłumy. Szkoda czasu i energii jeśli ktoś nie umie tego w porządny sposób zorganizować a ty za tą nieudolność płacisz duże pieniądze.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem raz, dziękuję bardzo.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie

byłam kilaka razy i ceny to jakaś zgroza... przebitka dwa jak nie trzy razy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niższe ceny ?

Byłem na jednym takim "festiwalu" ceny wyższe niż w marketach. Tym razem już mnie nikt tam nie zobaczy.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Rozrywka

Inside Seaside 2026 (12 odpowiedzi)

Po niesamowitej, trzeciej edycji Inside Seaside ruszamy ze sprzedażą biletów na 2026!Limitowana...

VII Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa 2026 (3 odpowiedzi)

Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa, organizowany przez Krajową Izbę Gospodarki Nieruchomościami...

Gdańskie Targi Książki (11 odpowiedzi)

Prace nad tegoroczną, już ósmą, edycją Gdańskich Targów Książki wchodzą właśnie w fazę...

do góry