Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
D. - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm. Firma rzetelna, godna zaufania. Udana współpraca....
~D.
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 15 października 2025

Barbara - ocena nowy temat Polecam serdecznie współpracę z firmą Fiesta. Bardzo miła i profesjonalna...
~Barbara
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

Paweł Kowalczyk - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam firmę Fiesta jako partnera w zarządzaniu najmem. Odkąd...
~Paweł Kowalczyk
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

R.S. - ocena Polecam. Bardzo szybki kontakt
~R.S.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 września 2025

M - ocena Bardzo polecam. Szybko i sprawnie
~M
-

M - ocena Bardzo polecam firmę Fiesta. Od kiedy oddałam w zarządzanie moje mieszkanie...
~M
-

Kamila - ocena Polecam... bez stresu... bez zbędnych formalności...konkretnie i spójnie
~Kamila
-

dodano: 7 września 2025

Marzena - ocena Polecam firmę Fiesta a w szczególności Panią Anię z biura i Pana...
~Marzena
-

dodano: 7 września 2025

Kris - ocena Miałem spotkanie z Panem Bartłomiejem T. i przekazałem mu mieszkanie pod...
~Kris
-

dodano: 25 sierpnia 2025

Natalia - ocena Wynajęłam mieszkanie z partnerem od Pana Bartka Trznadel. Wyjaśnił kwestię...
~Natalia
-

dodano: 21 sierpnia 2025

Alex - ocena Gorąco polecam agencje i Pana Bartka Trznadel. Solidna firma, mieszkanie...
~Alex
-

Tomasz - ocena Pan Bartek Trznadel pomógł mi znaleźć mieszkanie moich marzeń. Polecam Fiesta...
~Tomasz
-

Elżbieta - ocena Polecam firmę do zarządzania. Mieszkanie jest rozliczane na czas. Opiekun...
~Elżbieta
-

Andrzej - ocena Polecam agencję. Szybki kontakt z Panem Bartkiem Trznadelem. Przeprowadził...
~Andrzej
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Michał.C - ocena Współpraca z firmą fiesta zarządzanie Najmem to świetna decyzja....
~Michał.C
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 25 lipca 2025

Michał. - ocena Bardzo polecam firmę. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i kompleksowa...
~Michał.
-

dodano: 24 lipca 2025

Kasia M. - ocena Bardzo profesjonalna firma z wieloletnią tradycją ,która działa kompleksowo...
~Kasia M.
-

dodano: 23 lipca 2025

A.K - ocena Serdecznie polecam firmę Fiesta Zn. Byłam w Biurze u pani Ani i wyjaśniła mi...
~A.K
-

dodano: 23 lipca 2025

Grzegorz - ocena Polecam, profesjonalne podejście I zaangażowanie na wysokim poziomie.
~Grzegorz
-

dodano: 22 lipca 2025

Barbara - ocena Fiesta zarządza mieszkaniem kilka lat. Firma wywiązuje się z obowiązków tak...
~Barbara
-

dodano: 22 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry