Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof - ocena nowy temat To była szybka i bezproblemowa współpraca. Dziekuje za pomoc Pani Ani K....
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Kuba - ocena Wszystko ok. Bartek najlepszy agent xD
~Kuba
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Svieta - ocena Polecam)) wynajelam mieszkanie. Nie musiala sie niczym martwic . Wszystkim...
~Svieta
-

Horacy - ocena Wynajelem lokum od Fiesta ZN. Cały proces przebiegł szybko i przyjaźnie....
~Horacy
-

Grzegorz - ocena Wynajmowałem mieszkanie od Fiesta kilka lat. Bywało różnie, ale generalnie...
~Grzegorz
-

Aleksandra - ocena Od niedawna współpracuję z firmą fiesta . Jestem mile zaskoczona podejściem...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2026

A.M - ocena Polecam serdecznie firmę Fiesta Zn. Odkąd wynajmuję za ich pośrednictwem,...
~A.M
-

dodano: 2 kwietnia 2026

Paweł - ocena Polecam, świetnie współpracuje mi się z Panem Bartłomiejem Trznadlem oraz...
~Paweł
-

dodano: 31 marca 2026

Tomasz - ocena Mieliśmy wraz z Żoną przyjemność współpracy z firmą Fiesta, którą...
~Tomasz
-

Magdalena - ocena Polecam tylko Pana Bartłomieja Trznadel. Z nikim nie współpracowało mi sie...
~Magdalena
-

Jacek - ocena Wynająłem mieszkanie od Pana Bartłomieja. Szybka akcja w dobrej atmosferze....
~Jacek
-

Alicja - ocena Pan Bartłomiej Trznadel jest naszym pośrednikiem oraz zarządcą najmu. Tym...
~Alicja
-

dodano: 30 marca 2026

Tomasz - ocena Polecam Fiesta. Pan Bartek wszystko sprawnie zorganizował i cierpliwie...
~Tomasz
-

Natalia - ocena Współpraca z Panem Bartkiem T to czysta przyjemność ️ organizacja top oraz...
~Natalia
-

Wiktoria - ocena Świetna obsługa! Pani Ania z biura zawsze pomaga z życzliwością i...
~Wiktoria
-

Anastasiia - ocena I'm happy that I found this company, Bartek Trznadel is very professional and...
~Anastasiia
-

Tadeusz - ocena Współpraca z firmą zarządzającą moim mieszkaniem przebiega wzorowo....
~Tadeusz
-

Jolanta - ocena Polecam Fiesta. Serwis techniczny działa bez zarzutu a zgłoszenia są...
~Jolanta
-

Paulina - ocena Polecam Annę Brilowska i Bartłomieja Trznadel. Wszystko wytłumaczyli a Pan...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 marca 2026

Natalia - ocena PAN Bartek Trznadel zaprezentował mieszkanie w Śródmieściu Gdańska. Od...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 marca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry