Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Uwaga !!!!Placisz i nie jedziesz wątek zamknięty UWAGA !!!OSZUSTWO!!!! 19czerwca2009 zarezerwowalem wycieczke dla...
~OJCIEC
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lipca 2009

Rezygnazja z oferty Fiesta = obelga. ZECYDOWANIE ODRADZAM wątek zamknięty Chciałem wyjechać z rodziną do Egiptu i postanowiłem niestety skożystać z...
~Niezadowolony
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 stycznia 2010

PROFESJONALIZM wątek zamknięty Tak jednym słowem można określić osoby pracujące w tym biurze. Bardzo miła i...
~Marzena Jaszczak
1

dodano: 22 kwietnia 2011

super biuro wątek zamknięty Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do biura "Fiesta" z mniej typową sprawą,...
~lucy
1

dodano: 12 marca 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Od wielu lat korzystamy z usług tego biura. Biuro pośredniczyło w organizacji...
~Tadeusz
1

dodano: 20 lipca 2010

UWAGA ...!!! wątek zamknięty Nie polecam tego biura. Nie wiem co się stało - chyba dopadł ich kryzys....
~isla
2

dodano: 6 października 2010

Nadzwyczajnie miła i kompetentna pomoc wątek zamknięty Skrócie wyjaśnię co z naszym życiem zrobiła "Fiesta". Otóż 7 sierpnia był...
~Daniel i Julia
1

dodano: 28 września 2010

było super fajnie wątek zamknięty Byłam z tym biurem w egipcie na swoje urodziny .polecono mi rewelacyjny hotel...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 lutego 2010

super wątek zamknięty Treść opinii: reweklacja wprwdzie nie wyjechałem tak jak sobie zaplanowałem...
~Tomasz
-

dodano: 4 lutego 2010

Uwaga! uzależnia! ;) wątek zamknięty Byłam z Fiestą aż pięć razy (dwa razy w Egipcie, w Turcji, Tunezji i na...
~Magdalena
-

dodano: 31 stycznia 2010

gorąco polecam :) wątek zamknięty jestem zachwycona Biurem Fiesta. mily sympatyczny kontakt profesjonalne...
~Tyna
-

super wakacje wątek zamknięty spędziłam fantastyczne wakacje na cudownym rejsie po karaibach. Biuro...
~monika
-

Super miła obsługa wątek zamknięty Panie obsługujące klientów są ogromnie miłe i pomocne, udało im sie znalezc...
~Katarzyna Wyrzykowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 stycznia 2009

rewelacyjne biuro wątek zamknięty bardzo fajan atmosfera w biurze bardzo mila obsluga i bardzo cierpliwa :) to...
~mini
-

dodano: 21 stycznia 2009

super biuro!! wątek zamknięty zainteresowanie klientem...obsługa na wysokim poziomie...bardzi miła...
~wcieczkowicz
-

dodano: 28 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

15

wątków

do góry