Widok
Totalna bzdura albo ktoś komus chce zrobic pod górkę . Osobiscie mialam tam wesle 2 lipca i do tej pory ludzie wspominajac moje wesle nie mogą się nachwalic zaróno jedzenia ,sali i calej organizacji . Polecam to miejsce jak najbardziej. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia z mojego wesela.Jedzenie jest super i duzo.
http://www.filip-oslonino.pl/
na tej stronie jest mnóstwo zdięć dzwoniłam w sobotę pytać się o tę salę i pani powiedziała że się płaci 150 zł od osoby w tym już ciasta pokoi jest 9 w sumie 19 miejsc i pokoje u sąsiadów za pokój 30 zł
na 2010 nie ma żadnych wolnych terminów jedno co to że niektóre osoby jeszcze nie wpłaciły zaliczki i ona musi do nich zadzwonić więc możliwe że jakieś miejsca się zwolnią ale nie więcej niż 10 na 2011 już zaczeli zamawiać na czerwiec i wrzesień :)
na tej stronie jest mnóstwo zdięć dzwoniłam w sobotę pytać się o tę salę i pani powiedziała że się płaci 150 zł od osoby w tym już ciasta pokoi jest 9 w sumie 19 miejsc i pokoje u sąsiadów za pokój 30 zł
na 2010 nie ma żadnych wolnych terminów jedno co to że niektóre osoby jeszcze nie wpłaciły zaliczki i ona musi do nich zadzwonić więc możliwe że jakieś miejsca się zwolnią ale nie więcej niż 10 na 2011 już zaczeli zamawiać na czerwiec i wrzesień :)
Byłam na bankiecie w Filipie. Jestem zachwycona. Tam naprawdę każdy detal jest ważny. Obsługa (Pani kelnerka i Pan kelner) uprzejmi i profesjonalni, jedzenie wyśmienite (najbardziej smakowały mi zrazy wołowe, kaczka z żurawiną, sos cynamonowy do mięs na zimno, boska szarlotka na ciepło). Wystrój bardzo dopracowany, klimatyczny i stylowy. Nie zawahałabym się polecić najbardziej wymagającym osobom!