Widok

Filip Osłonino

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam oglądałam sle w osłoninie u pani Flegel
poprostu boska, pani dopiero zaczyna i ma wolne terminy prubujcie
bo jest naprwdę ślicznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy moge prosic o zdjecia? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakies namiary mogę prosić na tą restauracja/ hotel / zajaz ?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej Aga

podaj meila to Ci poprzesylam
sala jest naprawde super, mam juz zarezerwowany termin

pozdrawiam

Hej, planuję weselę i mógłbym Cię prosić o zdjęcia z Filipa z Osłonina - sali weselnej i o jakiś namiar: stronę internetową, numer telefonu. Jak możesz to wyślij to na adres: krzyde@wp.pl

Dzięki i pozdrawiam Krzysiek
jest juz strona www.filip-oslonino.pl
numer telefonu Bożena Flegel 515 242 170 jest strona www.filip-oslonino.pl niedługo będzie dostempna
www.filip-oslonino.pl
naprawde niezła stronka, pokazująca opis calego obiektu i sali bankietwej.
polecam
Witam:)
Czy ktoś był już na weselu w sali Filip?? Jestem ciekawa jak sprawdziła się kucharka?
Byłam na weselu sala owszem cudna, ale co do jedzenia mam wątpliwości . Sama chciałam urządzić swoje wesele właśnie tam ale jak wyżej wspomniałam kuchnia wymaga znacznej poprawy.
A z czym był problem?? Jakbyś mogła powiedziec, bo ja mam własnie tam wesele i chcę wiedziec na co mam zwrócic uwagę.
Totalna bzdura albo ktoś komus chce zrobic pod górkę . Osobiscie mialam tam wesle 2 lipca i do tej pory ludzie wspominajac moje wesle nie mogą się nachwalic zaróno jedzenia ,sali i calej organizacji . Polecam to miejsce jak najbardziej. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia z mojego wesela.Jedzenie jest super i duzo.
Witam, mam prośbe do Oliwki jakbyś mogła ta wyślij mi parę zdjęć.

Z góry dziekuje ;) j_krause@o2.pl
Czy i ja mogłabym prosić o zdjęcia? betty_r@interia.pl Z góry dziękuję :)
Witam,czy moglabym również prosić o zdjęcia z wesela.Jestem zainteresowana wynajmem tej sali,wizualnie bardzo mi sie podoba ale bardziej chodzi mi o kuchnię. Z góry dziękuję.
to moj e -mail
ewelinanaczk@wp.pl
Oliwka, a czy mozesz mi powiedziec jaki jest koszt, ile kosztuje za jedna osobe i czy trzeba placic za wynajecie sali?

z gory dziekuje.
http://www.filip-oslonino.pl/
na tej stronie jest mnóstwo zdięć dzwoniłam w sobotę pytać się o tę salę i pani powiedziała że się płaci 150 zł od osoby w tym już ciasta pokoi jest 9 w sumie 19 miejsc i pokoje u sąsiadów za pokój 30 zł
na 2010 nie ma żadnych wolnych terminów jedno co to że niektóre osoby jeszcze nie wpłaciły zaliczki i ona musi do nich zadzwonić więc możliwe że jakieś miejsca się zwolnią ale nie więcej niż 10 na 2011 już zaczeli zamawiać na czerwiec i wrzesień :)
Sylwester w Osłoninie ! Sala bankietowa FILIP zaprasza :)
szczegóły na : http://www.filip-oslonino.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na bankiecie w Filipie. Jestem zachwycona. Tam naprawdę każdy detal jest ważny. Obsługa (Pani kelnerka i Pan kelner) uprzejmi i profesjonalni, jedzenie wyśmienite (najbardziej smakowały mi zrazy wołowe, kaczka z żurawiną, sos cynamonowy do mięs na zimno, boska szarlotka na ciepło). Wystrój bardzo dopracowany, klimatyczny i stylowy. Nie zawahałabym się polecić najbardziej wymagającym osobom!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry